موضوع جالبی بود![]()
آزادی جزتو چیزی مقدس نیست به تو رسیدن هم کار هرکس نیست
پست های تکراری و بحث بر انگیز (جنجالی )بدون اطلاع به کاربر بعد از 24 ساعت پاک خواهند شد
سلام داداش جون
مثانه دو تا اسفنكتر يا دريچه كنترل شونده خروجي داره كه به نظرم مي بايست اونها رو هم در نظر بگيريم . احساس دفع ادرار بيشتر به گيرنده هاي كششي موجود در ديواره مثانه مربوط ميشه كه در اثر اتساع مثانه ناشي از انباشت ادرار تحريك ميشن . اگه توضيح عملياتي مختصري بدي در خصوص ايده جالبت ممنون ميشم
تا تو به خاطر مني كس نگذشت بر دلم
مثل تو كيست در جهان تا ز تو مهر بگسلم ...
با تشكر از همراهي دوستان
چند تا سوال در اين ضمينه داشتم:
آيا اكثراً: بي اختياري ادراري در اثر اختلال در تحريك ديواره مثانه است؟
يا در اثر اختلال در انتقال پيام از ديواره به دريجه كنترل است؟
يا در اثر اختلال در عملكرد دريچه اسفنكتر است؟
و نقش انقباض عظلات كف لگن در كنترل دفع ادرار چيست؟
و تاثير داروهايي مثل بايامادول در ناتواني دفع ادرار حتي در پر بودن مثانه، بر كدام يك از عضا و با ايجاد چه خاصيتي بوده است؟
فكر ميكنم جواب اين سوالات بتونه به دوستمون كمك كنه![]()
بالاخره یکی ما رو تحویل گرفت !!!
خب. اون چیزی که تو ذهن منه اینه که:
این دستگاه تو مسیر بین مثانه و مجاری دفع ادرار قرار می گیره. تقریبا تو محل همون اسفنکترها...
عملکرد این دستگاه خیلی ساده هستش. این دستگاه باید یک قسمتی داشته باشه که مسیر ادرار رو ببنده این کار می تونه به 2 طریق انجام بشه
1. حالت حلقوی داشته باشه (مثل دار) که باز و بسته بشه
2. حالتی داشته باشه مثل گیوتین که به کمک یک اهرم مسیر ادرار رو ببنده
برای فعال شدن این دستگاه هم می تونیم 2 تا کار انجام بدیم
1. اگر چنانچه اعصاب فرد از کار نیافتاده باشه می تونیم برای باز و بسته شدن مسیر از یک کنترل استفاده کنیم ( به صورت دستی)
2. اما اگه اعصاب هم از بین رفته باشه با کمک یک فشار سنج میشه این کار رو انجام داد که در این صورت کار یک کمی پیچیده تر می شه
..:::::::« همیشه یک اتفاق در حال رخ دادن است »:::::::..و..:::::::« هیچ چیز اتفاقی نیست »:::::::..
نصب فشارسنج زمانی انجام میشه که اعصاب فرد از کار افتاده (مثلا قطع نخاع)
این فشار سنج می تونه به 2 صورت انجام بشه
1. یا یک سنسور در داخل مثانه کارگذاری بشه که با توجه به فشار مایع دستور لازم برای باز شدن اسفنکترهای دستگاه رو بده
2. می تونه روی دیواره مثانه باشه که با توجه به نیروی کششی که در دیواره مثانه ایجاد می شه اسفنکترها رو باز کنه
مساله ای که مطرحه اینه که اگر این اسفنگترها بی اختیار باز بشه و بیمار هم با توجه به از کار افتادن اعصاب برای تخلیه احساسی نداشته باشه پس این کار به چه درد می خوره؟!!!
برای این افراد می تونیم از یک هشدار دهنده استفاده کنیم...
رمانی که وقت تخلیه ادرار با توجه به تعاریفی به سنسور داده شده می خواد آغاز بشه. قبل از انجام این کار (مثلا 15 دقیقه) با کمک یک ویبراتور یا یک هشدار دهنده الکتریکی به بیمار این خبر داده می شه که : عزیزم، حواست باشه من 15 دقیقه دیگه می خوام اسفنکترها رو باز کنماااااااااا حالا خودت میدونی ....
..:::::::« همیشه یک اتفاق در حال رخ دادن است »:::::::..و..:::::::« هیچ چیز اتفاقی نیست »:::::::..
من تا به حال ندیدم و یا جایی نشنیدم که با دارو این کار رو کرده باشن.
اگر اطلاعاتی در این مورد دارید خوشحال می شم که در اختیارمون بزارید.
در مورد برخی از این بیمارها هم می تونیم که بعضی از این افراد بعد از گذشت تقریبا 6 ماه به حالت طبیعی برمی گردن اما برخی دیگه از این بیماران به طور دائم دچار این اختلال هستند.
در مورد پس زدن جسم خارجی هم اگر اطلاعاتی دارید لطفا تو همین تاپیک مطرح کنید
اما یک مثالی که می تونم بزنم عملی هستش که در اون در بدن رگ های مصنوعی می زارن که در این حالت ما می تونیم از این مواد برای پوشش این دستگاه استفاده کنیم تا احتمال پس زدن این جسم خارجی به حداقل برسه....
با سلام
ایده یمن اینه :
ما میتونیم به جای استفاده از زنجیر وچرخ دنده در دوچرخه از میل لنگ استفاده کنیم به این صورت که:
1-در کنار اهرم پایدان با قرادادن جعبه مبدل حرکتی،حرکت چرخشی پایدان را به حرکت چپ گرد یا راست گرد تبدیل می کنیم .
2-میله گردانی که یک سر آن به جعبه ی اول متصل است و سردیگر آن به جعبه مبدل حرکت دوم در کنار چرخ عقب (با درنظر گرفتن اندازه،قطر،وزن)در مابین دو جعبه طراحی میکنیم.
3-کار جعبه ی دوم تبدیل حرکت چپ گرد یاراست گرد به حرکت دورانی و در نهایت چرخش چرخ عقب است.
مزیت این کار از نظر من پایین آمد نیروی مصرفی برای راه اندازی دو چرخه وبالا رفتن سرعت نسبی در حال حرکت است.
اشکال این طرح در نظر نگرفتن کالچ در این سیستم ساده برای مواقعی که شخص دوچرخه سوار دیگر اقدام به پا زدن نکند است.(من ساعت ها برای در نظر گرفتن این کلاچ فکر کردم اما طرحی به نظرم نرسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)