okببينيد موضوعي كه مطرح شد از موارد تاييد شده در روانشناسي ارتباط بين زن و مرده . البته نسخه يكساني براي همه نميشه پيچيد ولي تا حد زيادي به اين صورته كه مرد يا زن در وجود فرد مقابلش نقاطي رو كه در خودش يا به واسطه خصوصيات شخصيتي و يا مسايل فطري و جنسيتي كمرنگ تره بيشتر دنبال مي كنه . فوري بحث رو به سمت مسايل مادي و يا مسايل جسماني نبريد لطفابحث بر روي مسايل رواني و شخصيتيه . مثالي خدمتتون عرض مي كنم ...
دقت كرديد بعضي خانم ها روحيات مردانه دارن و بالعكس ... صرفنظر از اينكه اين روحيه در فرد به مرور زمان و در پاسخ به شرايط محيطي و تربيتي ايجاد شده باشه و يا اصولا فرد از نظر شخصيتي دچار اشكال باشه ، ثابت شده چنين افرادي نمي تونن با مردان و يا زنان داراي روحيات طبيعي زندگي موفقي داشته باشن چون مردان طبيعي زناني رو كه روحيات مردانه داشته باشن تحمل نمي كنن و بالعكس ؛ زنان طبيعي هم مردان داراي روحيات زنانه رو ... . مجددا تاكيد مي كنم بحث بنده روي مسايل مادي و يا جسماني نيست
حرف شما قابل قبول ،
اما حرف من یه چیز دیگه بود، حرف من از لحاظ اعتقادی هست که از نظر من همه دوست دارن سطح فکری یکسانی با طرفشون داشته باشن ، شاید حتی اعتقادی قوی تر از خودشون . خیلی از مسائل دیگه از اعتقادات نشات می گیره .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)