یار همیشگی
حالا چرا قبل از تصادف جلوب اونو نگيريم ميشه سيستم ها بسيار ارزوني درست كرد كه هشدار براي ترمز به موقع كردن و سيستم هاي اعلام هشدار قبل از تصادفات طراحي كرد .
با كمي فرهنگ سازي ميشه ار تصادفات جلوگيري كرد من براي يك پروژه وقتي تحقيق كردم و آمار از پليس راهنمايي رانندگي گرفتم حدود 15 درصد تصادفات عدم توجه به جلو و ندين و شعاع ديد رانندگان و اين موارد.
طبق سيستم هاي كيفيتي مثل ايزو و گرايش به تعالي و apqp و ....... مي توان از با روش هاي مختلف از بروز تصادفات كاهش دادو
به نظر شما اين بهتر نيست كه قبل از وقوع اون از اون جلوگيري كرد نه هنگامي كه تو انجام كار وافتاديم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
کاربر جدید
بله دوست عزیز این کار بسیار بهتر از پیشنهاداتی است که مادادیم اما می دانید تا این فرهنگ در میان مردم جا بیفتد چند سال طول می کشد
امام علی (ع):
- آرام باش، توکل کن، تفکر کن، سپس آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خدا را خواهی دید که زودتر دست به کار شده است.
- بزرگ فکر کن، کوچک عمل کن، همین حالا شروع کن.
- آنچه را که از عمرت مانده دریاب و امروز و فردا نکن. بسیار کسان پیش از تو سرگرم امروز و فردا شدند و گرفتار اجل گشتند و غفلت زده شدند.
استعداد برتر سایت
100% پيشگيري بهتر از درمان هست.
ولي تصادف هميشه پيش مياد.
عده اي بايد روي پيشگيري كار كنند.
و عده اي روي ايمني.
هرگز يك بعد به مقصد نميرسد!
و هيچ خط راستي كاملاً صاف نيست.
(برگرفته از جهان منحني)
دوستان در مورد ايمني ميتونن در هر دو روش در اين بخش شركت كنن![]()
سلام به دوستان
خسته نباشید
حقیقتش وقتی کوچیک تر بودم،یک روز فکر کردم که چه کار میشه کرد که ماشین ها وقتی ترمز می کنند در جا متوقف بشند.
به نظرم اومد اگر بشه چرخ ها توی هوا متوقف بشند ،بشه یک کاری کرد.هر چند دوچرخه با اتومبیل قابل قیاس نیست ولی این تستی بود که روی دوچرخه انجام دادم.
دوچرخه رو به نهایت سرعت رسوندم و موقع ترمز روی کمک چرخ فشار آوردم و چرخ رو به سمت بالا کشیدم و توی هوا ترمز کردم،وقتی روی زمین برگشتم دوچرخه متوقف شد ولی به سمت جلو میل داشت چون ترمز رو هنوز گرفته بودم.
دفعه بعدی هنگام فرود ترمز رو رها کردم و اینطوری مشکل میل داشتن به جلو هم حل شد.
حالا نمی دونم به نظر شما میشه چنین طرحی رو روی ماشین ها پیاده کرد به طوری که وقتی ترمز با شدت گرفته شد،عمل پرتاب انجام بشه،چرخ ها توی هوا کاملا متوقف بشه و هنگام فرود چرخ ها با سرعت کم به حرکت ادامه بدند و در نتیجه راحت تر متوقف بشند؟
متشکرم
استعدادهای برتر
ببخشید من تازه واردم میشه سیستمی روی هر ماشین نصب کرد که ماشین رو با 4 ماشین اطراف از لحاظ سرعت کنترل کنه تا هیچوقت تصادف اتفاق نیفته![]()
استعدادهای برتر
من دارم روی یک شهر با ارتباطات کامل کار میکنم چون رشته شما معماری است لطفا کمک کنید![]()
استعدادهای برتر
ممنون میشم کمک کنید اخه من گروه و تیم کاری ندارم
ویرایش توسط حسین متقی : 29th January 2012 در ساعت 06:16 PM
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
براي تصادفات در شهرها ايده هاي متفاوتي ارائه شده با مكانيزم هاي متفاوت منظورم در 4 راه ها ، سهراه ها و ........ محل هايي كه تصادف در آن محل ها زياد اتفاق مي افتد پيشنهاد مي كنم در اين باره سرچ خوبي كنيد و از طرح ها و ايده هايي كه در اين زمينه ارائه شده استفاده بهينه كنيد و طرحي بسيار خوب ارائه بدين .
استعدادهای برتر
در ایده من تمام ماشین ها مثل شبکه کهمپیوتری ولی فقط باخودروی بعدی ارتباط دارد
اینجوری هیچ خودرویی نمی تواندبیش از سرعت ترافیک اطرافش سرعت بگیرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)