یار همیشگی
فك كنم شما چند تا راه براي اجرايي كردن طرح تون داشته باشينيكي با توليد كنندگان و و كساني كه در اين صنف كار مي كنند لينك شين كه بايد توجه داشته باشين كه طرح و كامل توضيح ندين و ........يكي ديگه هم مي تونيد اول طرح تون را ثبت كنيديكي ديگه هم در مي تونيد در صندوق حمايت از پژوهشگران كشور طرح خودتون را ثبت كنيد و يا مشاوره از آنها بگيرين اينم سايت http://insf.org/ هست.هر كسي در اين مورد نظر دارد و يا مي تواند كمك كنيد راه هاي آن را ارسال كند.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
کـــــــاربر فــــعال
استعداد برتر سایت
فكر كنم فينگر پرينت يه اسكنر هست كه خطوط سر انگش را به كدهاي صفر و يك تبديل ميكنه.
ولي شايد روشهاي ساده تر هم مثل اين مثال باشه:
شما چهار رقم داري به عنوان پسورد: 2 5 1 3
مياي دم در و ميبيني نمراتور نوشته : 2 1 4 5
شما عداد وسط رو جمع ميكني: 2 6 5 5
دفعه ي بعد ارقام جديد نمراتور رو با پسورد اول جمع ميكني.
ميتوني هر 4 رقم رو جمع كني!
اينجوري و با موارد اينچنيني ميتوني امنيت رو بالاتر ميبري!
فقط مادر بزرگا پشت در ميمونن
بايد رمز گذاري، امنيت بالا و كاربرد آسون داشته باشه.
نقاشیت عالیه ادامه بده
همیشه به فکر این بودم که یه ماشین بسازم که الودگی هوا ره بگیره بجاش اکسیژن پس بده
شایدم اه اردو اب و نمکم میگرفتو در اثر این تبدیل انرژی ها نونم می پخت بد نبود اون وقت اگه زیر اگزوزش 1سبد داشت نونمونم ازش در میووردیم.![]()
ویرایش توسط saba sara : 23rd January 2010 در ساعت 04:27 PM
اگه می تونستیم امواج رادیی را پر انژی تر کنیم میتونستیم جلوی سوراخ لایه اوزون رو بگیریم
گه می تونستیم امواج رادیی را پر انژی تر کنیم میتونستیم جلوی سوراخ لایه اوزون رو بگیریم![]()
استعداد برتر سایت
البته سوراخ لايه ي اوزون زياد هم بد نيست.
باعث ميشه هواي تازه بياد توي جو
ولي كلاً من قبلاً جايي خونده بودم كه از گرم شدن زمين جلو گيري ميكنه![]()
دوست جدید
سلام دیدم این بخش خیلی وقته خاک گرفتم .... ( باید یه صفایی بهش داد)
خب یه طرحی که می خوام روش کار کنم و اگر کسی علاقه مند به همکاری باشه بنده صمیمانه دستان گرمش رو می فشرم اینه...:
بعضی از افراد به دلیل بیماری های عفونی و یا به دلیل عمل های جراحی و بیماری های ارثی و چندین دلیل مختلف قابلیت کنترل ادرار رو در خودشون ندارن . در حال حاضر این افراد از تکنولوژی سوند استفاده می کنند
طرحی که دارم ساخت یک دستگاه کوچیک و جاسازی اون از طریق یک عمل جراحی در داخل بدن فرده که مانع از خروج ادرار تا قبل از رسیدن زمان مناسبش می شه
راستی این مسابقه قراره کی تموم بشه؟؟؟؟؟!
..:::::::« همیشه یک اتفاق در حال رخ دادن است »:::::::..و..:::::::« هیچ چیز اتفاقی نیست »:::::::..
استعداد برتر سایت
سلام.
خيلي خوبه
منظور شما نصب يك سوئيچ در مسير خروج براي كنترل اراديه شخص هست؟
فكر ميكنم روش زياد پيچيده اي نداشته باشه، و قسمت سخت كار پس نزدن جسم خارجي از بدن باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)