دوست جدید
به نظر من شکل و محل ساخت کندو هم مهمه
اگه دقت کنید بعضی از زنبورهای وحشی کندو رو به شکل یک کره می سازن. این باعث می شه تا همیشه نصف کندو در مقابل آفتاب قرار بگیره و نصف دیگش توسایه ( تقریبا مثل خونه های کویری) این مساله باعث می شه تا دمای کندو متعادل بمونه.
و دیگه اینکه فکر کنم جهت ساخت شش ضلعی ها هم مهم باشه. چون اگه در زمستون که آفتاب به صورت مایل می تابه شش ضلعی ها باید در جهتی ساخته بشه که نور بیشتری به داخل کندو نفوذ کنه و در تابستان که آفتاب عموده این مقدار کمتر باشه
..:::::::« همیشه یک اتفاق در حال رخ دادن است »:::::::..و..:::::::« هیچ چیز اتفاقی نیست »:::::::..
یار همیشگی
تا به حال فکر کردین که اگر بخواهین یک گرداب را به بچه ها بگین و توضیح بدین چگونه می تونید به اونا آموزش بدین؟
اگر بخواهین اونو در مقیاس خیلی کوچک توضیح بدین اونو می توانید از محیط اطراف پیدا کنید و توضیح بدین ؟
آیا می تونید با کمترین امکانات یک گرداب ایجاد کنید؟
لطفا توضیح بدین؟؟؟
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
استعداد برتر سایت
آره تو بچگي من تخصصم همين گراب بازي بود![]()
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
استعداد برتر سایت
گرداب يا گردباد؟
گردباد نساختم تا حالا.
ولي گرداب با سينك ظرفشويي ميساختم.
پر از آب ميكردم بعد درپوشش رو برميداشتم![]()
یار همیشگی
حالا زیاد سخت نگیرین این نشانه غلط لوپی هست و هم نشانه بی سوادی بنده .
منظورم همین بود افرین خیلی خوب اشاره کردین حالا اگر به شما بگن که قابل حمل باشه چی درست می کنید و ارائه می کنید؟
استعداد برتر سایت
تو چه سايزي؟
مثلاً لكن سوراخ ميشه يا بايد كوچيك باشه؟
يا از يه روش ديگه باشه؟
یار همیشگی
من هدفم اینه که دانش آموزان وقتی به اونا کاردستی می گن بسازید همه یه خونه نسازن و بیارن یکم فکر کنن اینم تو یک سایز باشه که یک دانش آموز بتونه اونو حمل کنه.
به نظر شما با بطری آب و چسب و آب چه شکلی میشه این فرآیند و طوفان گردباد را ایجاد کرد؟
استعداد برتر سایت
سلام.
يه بطري برميداريم و داخلش آب ميريزيم.
يه قرص جوشان برميداريم يكم چسب ميزنيم ميندازيم توي يه بطري ديگه.
وقتي چسبيد، بطري بدون آب رو از دهانه به بطري پر آب ميچسبونيم.
آروم خم ميكنيم تا آب وارد بطري خالي بشه.
وقتي قرص با آب واكنش داد و فشار هوا زياد شد بطري رو برميگردونيم.
اگر گرداب درست نشد يه خونه درست ميكنيم ميبريم مدرسه![]()
یار همیشگی
ممنون خیلی خوبه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)