من اراکس 16 ساله رشته تجربی بچه سمپاد از اذربایجان
من اراکس 16 ساله رشته تجربی بچه سمپاد از اذربایجان
پدر در پدر مرا ترک بود
که هر یک به نیرو یکی گرگ بود
سلام من رشته نرم افزار هستم و امیدوارم که بتونم همکاری خوبی داشته باشم
به این سه دوست عزیزمون خوش امد میگم..
امیدوارم جو خوبی برای تبادل اطلاعات فراهم کرده باشیم..
با ارزوی موفقیت برای شما..
منتظر فعالیت های شما هستیم
هر ستاره ای یه روز به زادگاهش برمیگرده...
سلام.من مهدیه دانشجوی ترم اخر برق_الکترونیک هستم.برای همه اعضای سایت ارزوی موفقییت میکنم.![]()
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
AvAstiN, kab, kamanabroo, MAHDIAR, moji5
سلام سلام صد تا سلام
هومن هستم , 27 سالمه , تازه به جمع شمادوستان عزيز پيوستم و فعلا دارم در حضور اساتيد و پيشكسوتان سايت شاگردي مي كنم![]()
سلام!
من نیلوفر هستم 17 سالمه و امسال اولین سال ورودم به دانشگاه. رشته م کامپیوتره و به شدت احساس افسردگی میکنم... چون از محیط با برنامه ی دبیرستان وارد محیط باز دانشگاه شدم...
![]()
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
سلام.من مهدی هستم.متولد 67.دانشجوی کامپیوتر.کرج.خیلی دانشگاهمون باحاله.مخصوصا بعضی از بچه هاش. خیلی با مرام هستن.یکیشون که ترکونده.![]()
ویرایش توسط مهدی67 : 20th November 2009 در ساعت 11:22 PM
زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست. امتحان ریشه هاست. ریشه هم هرگز اسیر باد نیست. زندگی چون پیچکیست. انتهایش میرسد پیشه خدا....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)