دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: روشهاي رفتاري شما با كودكان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    رشته تحصیلی
    تجربی
    ارسال تشکر
    3,144
    دریافت تشکر: 2,553
    قدرت امتیاز دهی
    875
    Array

پیش فرض پاسخ : روشهاي رفتاري شما با كودكان

نقل قول نوشته اصلی توسط نارون1 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحيم

موضوع بحث : روشهاي رفتاري شما با كودكان

مقدمه:
    تربيت كودكان ، امري بسيار مهم و البته سخت مي باشد. والدين تمام تلاش خود را مي كنند تا فرزنداني تربيت كنند كه از سلامت جسمي و رواني برخوردار باشد و بتواند در هنگام مواجهه با مشكلات به نحو مطلوب برخورد كند و با داشتن يكسري ويژگيهاي مناسب شخصيتي فردي مفيد در جامعه گردد .

البته با امکانات کنونی در دنیای مجازی شاید کمی مشکل تر از دوران ما باشد

والدين با تصويري ايده آل و روشن از آينده فرزندانشان به تربيت نسل بعد از خود مي پردازند.
    ولي چه مي شود كه گاهأ در اين راستا با شكست مواجه مي شوند؟

خوب در بالا عرض کردم مضاف بر اینکه مشکلات معیشتی و اینکه پدر و گاهآ مادر مجبورند دو شیفت کار کنند که سایه تربیت بالای سر بچه نیست

سوال فرعي بحث : شما براي اينكه فرزندتان در آينده فردي دروغگو نشود و به اين خصلت دچار نشود چه كارهايي انجام مي دهيد؟

تاکنون سابقه ندارد من در حضور فرزندانم ، حتی بشوخی، دروغگویی کرده باشم در خانواده ما دروغ جایی ندارد

وقتي با دروغگويي فرزندتان روبرو ميشين ، چه واكنشي نشان مي دهيد ؟

اتفاق می افتد.عصبانی نمی شود بی تفاوت از موضوع رد می شوم و بعداز چند دقیقه دوباره آن موضوع را پی گیری میکنم وطوری رفتار میکنم که فرزندم بداند یا احتمال بدهدکه من متوجه دروغ او شده ام. پس سعی میکند حرف را کمی تغییر دهد و با سؤال پیچ همرا با خوش رویی و نیز سپردن کار به بچه(مثل درخواست یک لیوان آب)بحث را ادامه می دهم. تا به مرحله ای که واقعیت را از زبانش بشنوم
    بعد با یک تذکر محکم مسله را تمام شده می دانم ودیکه اجازه بحث را به کسی نمی دهم ونیز مجبورش میکنم عذر خواهی کنه

حال اگر دیر متوجه دروغ بچه شده باشم ضمن تذگر سعی میکنم با ایشان اصلا صحبت نکنم و قهر میکنم تا به اشتباه خود پی ببرد حتی به مادرش میگویم غذای او را زودتر از من بدهد و بگوید بابا ازت ناراحت هست
    تا بچه به اشتباه خود پی ببرد
    اگر تکرار کرد دروغگویی خودش را ::: تهدیدش میکنم که در حضور دوستان و آشنایان مطرح خواهم کرد
    این تز تاکنون جواب داده در زندگی مان
    البته اگر سریعآ به اشتباه خودش پی ببرد و عذر خواهی کند توبیخ نخواهد شد

* با گفتن سن فرزندتان و مثال موقعيتي ، بحث رو شروع و ادامه بدين

فرزندان من همه دانشگاهی و دخترها خانه بخت رفته اند پسرم هم انشاالله سه ماه دیکه همسرش را خواهد آورد وهفته گذشته منزلی برایش خریدم
    دامادم یکی وکیل
    یکی مهندس
    یک فرهنگی هست
    فرزندم مغازه لوازم یدکی داره

هدف اصلي بحث : درنظر داريم با همراهي شما يكي يكي ويژگيهاي اخلاقي كودكان رو بررسي كنيم
    البته همه اينا بستگي داره ببينيم ميزان همكاري شما به چه صورت است

باتشكر از همراهي شما

هرکس دوست داره در شغل خودش بهترین باشه
    اما مطلبی از شغل پسرم عرض میکنم
    پسرم برای فروش بیشتر قطعه یدکی خودرو با مکانیکهای محل صحبت و درخواست همکاری میکنه
    اکثر تعمیرکاران؛ به ایشان میکویند ما لیست لوازم مورد نیاز را تلفنی میگوییم وشما با پیک موتوری ارسال میکنید فقط هر قطعه سه در صد بیشتر از معمول سود بکش روی قطعه، صاحب ماشین متوجه نخواهد بود چون ما تآیید خواهیم کرد قطعه و نرخ را::: هر روز آخر وقت بازار ما فاکتورهای فروش را بر رسی و آن سه در صد را از تو میگیریم
    پسرم فقط با یک جمله خودش را نشان داده است
    گفته:: پدر من آن نان حرام را به ما نیاموخته چطور باید بخوریم ودروغگویی در زندگی ما جایی نداره

من جزء به جزء در سطح خودم جواب می دهم

2. 4 کاربر از پست مفید حسنعلی ابراهیمی سعید سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)