همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
باعرض سلام و ادب
وقت بخیر
![]()
ترم دل است و عشق پیداست / قصد و نیت ساختن فرداست
دانشجوی وطن آریایی / بتازیم و بسازیم که خدا با ماست . . .
دانشجو یعنی تلاش ، امید ، آینده ، صبر ، یعنی تو ، یعنی من
یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم . . .
روزتان مبارک . . .روز قلم های تیز، روز فکر های خلاق روز اندیشه های نو، روز تو، روز دانشجو مبارک . .
دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تو،یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم و ایران را بسازیم.دانشجوی متعهد روزتان مبارک ترم زندگیتان بی مشروطی . . .لحظاتتان همیشه پاس و معدل شادیتان ۲۰ . . .سایه حذف از زندگیتون دور . . .روز دانشجو مبارک . . .
فرا رسیدن روز دانشجو بر مجاهدان سنگرهای دانش و بینش
دانشجویان باایمان و حقیقت جوی ایران اسلامی گرامی باد . . . فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر مطالبات عدالت جویانه دانشجویان باایمان و حق طلب،بر شما دانشجویان فهیم ایران اسلامی فرخنده باد
![]()
یاعلی مدد
باتشکرفراوان
همکار تالار سایر موضوعات علمی و عمومی
ترم دل است و عشق پیداست / قصد و نیت ساختن فرداست
دانشجوی وطن آریایی / بتازیم و بسازیم که خدا با ماست . . .
دانشجو یعنی تلاش ، امید ، آینده ، صبر ، یعنی تو ، یعنی من
یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم . . .
روزتان مبارک . . .روز قلم های تیز، روز فکر های خلاق روز اندیشه های نو، روز تو، روز دانشجو مبارک . .سلام بر شما
جناب آقای حسنعلی ابراهیمی سعید ، واقعا فعالیت های ارزشمند شما سرور بزرگوارجای قدردانی فراوان داره .
من از طرف خودم و سایر دوستان از شما و فعالیت های ارزشمند شما، از این طریق ،دراندازه بضاعت محیط، مراتب قدردانی را به عمل می آورم.
واقعا در نبود برخی دوستان قدیمی ، شما و چند تن دیگر از دوستان خیلی زحمت میکشید.که واقعا جای قدردانی داره.
همچنین بسیار سپاسگزارم بابت تبریک این روز بزرگ.
پیروز و پایدار باشین بزرگوار.....
ویرایش توسط Client : 7th December 2015 در ساعت 01:11 AM
یا به اندازه تلاشت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تو،یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم و ایران را بسازیم.دانشجوی متعهد روزتان مبارک ترم زندگیتان بی مشروطی . . .لحظاتتان همیشه پاس و معدل شادیتان ۲۰ . . .سایه حذف از زندگیتون دور . . .روز دانشجو مبارک . . .
فرا رسیدن روز دانشجو بر مجاهدان سنگرهای دانش و بینش

علاقه مندی ها (Bookmarks)