سلام دوست عزيز
ممنون از شما
اول عذر خواهي كنم بابت اينكه نتونستم نقل قول كنم چون با گوشي ان شدم و سرعت بسيار پايينه ...
خدمتتون عرض كنم اولا همونطور كه ذكر كردم روش خاص امارگيري و جذب نيروي خودمون رو داشتيم .... و دوما فعال سازي هاي مجدد صورت ميگرفت بعدش دوستان پيام خصوصي ميدادند و اساميشون هم هست جداي ازينكه فعال سازي ها گاهي به فاصله زماني كوتاه بوده
بنابراين از ظاهر تاپيك نميشه گفت چه كساني نيستن ...!!!! همونطور كه نميشه گفت چه كساني هستن!!!!!! چرا كه دوستي در تاپيك أعلام همكاري كردن اما نميخواستن باشن... و شوخي كردن !!
بنابراين تاپيك كمك كنندست...تعيين كننده نيست...كمك كنندست تا كساني كه ما نتونستيم خدمتشون برسيم ، تاپيكي وجود داشته باشه كه اين عزيزان هم، أعلام امادگي كنن ... و يا مديري اگر نياز به جذب نيرو داره أعلام كنه ....با توجه به اين موارد بسياري از دعوت ها و گفتگوهاي ما بصورت پيام خصوصي بوده و نتيجه گيري شده
يسري از دوستان هم لطف داشتن مجدد در اين تاپيك أعلام امادگي كردن
بنابراين اينكه ميگين "با توجه به اينكه چند ماه از ارايه اين طرح گذشته ، در جايگاه فعلي هست !" ، برا اين هست كه در جريان أمور اين كار نبوديد و حق داريد اينطور فكر كنين بايد روشن كنم براتون كه
در اون زمان من معاون اجرايي بودم و در زمان استارت اين كار يسري مديريت ها تغيير پيدا كرد و خودمون كار رو خوابونديم تا تكليف مشخص شه اما رصد منابع انساني صورت ميگرفت و أفراد براي دعوت شدن در اينده در ليست قرار ميگرفتن
تا اينكه اون تغييرات انجام شد و چارت سايت تقريبا به قوامي رسيد
در مرحله دوم با اكانت مديريت منابع انساني يسري جمع بندي ها و مستقل سازي ها صورت پذيرفت و به محض استارت در روز اول !!!!، بصورت جهشي كار اول شروع شد ! و همينطور بعدش كارهاي بعدي .... كه بسيار هم قابل قبول حتي فراتر از انتظار بود
اما اين موارد همونطور كه يجا اشاره كردم طرح دوستان هست كه نميشه علني كرد در اين محيط و در هيچ مركز تحقيقاتي هم همچين كاري صورت نميگيره...
بنابراين اينطور فكر نكنين كه اين تاپيك ميتونه گوياي موارد باشه و پيشرفتي نبوده ! نه! بايد منتظر نتايج مرحله اي هر كار بود
در حال حاضر
بازتاب اين كار رو مجريان طرح ميبينن
ابهامي هم نبوده، طبق كار هايي كه اجراشون بيشتر نياز بود با أفراد صحبت شد در پيام خصوصي و سؤالها پاسخ داده شد و اين گفتگوهاي ها متقابلا همچنان ادامه داره
گلم سياست سازماني بحثش مفصل هست اگر هم اين تاكتيك سياسي مد نظر شماست...بايد بگم برا اجراي تاكتيك سياسي هم نياز به ابزاري هست !و خود بخود شكل نميگيره و اين أبزار ميتونه هرچيزي باشه با توجه به صلاحديد مدير سازمان ( با توجه به شناخت و بررسي هاي مختلفش از جنبه هاي مختلف و در موارد و بازه هاي زماني مختلف)بنابراين مدير ميتونه از نكات كليدي چشم اندازش هم استفاده كنه نكاتي كه كلي گويي شده و جزءياتش دست خود مدير هست كه در هر مرحله برا إيجاد و تزريق انگيزه در أعضا براي پشت سرگذاشتن سختي ها و ميل به قدم گذاشتن در مرحله بعد و همچنين برگ برنده در رقابت ها و يا تغييرات سازمان خواهد بود، اينها بكنار ... موارد ديگه اي كه قابل بيان هست هم كاملا گفته نشد ! اما نه برا اينكه ميتونست در تاكتيك سياسي مورد استفاده قرار بگيره! بلكه اگر دقت كرده باشيد من ابتداي پيام خدمتتون عرض كردم "تدوينِ" چشم انداز لازمش وجود منابع و استعداد و .... هست كه بايد مشخص شه و تا قبل از تدوين نبايد گفته شه چرا كه متفاوت هست و همچنين گفتم. طبيعي هست كه "الان" همه ي موارد و جزيئات نبايد و گفته نخواهد شد ....
بنابراين دو كلمه "تدوين" و " الان" رو معني جمله ها تاثير چشمگيري داره
در خصوص توانمندي بسياري از كاربران شكي نيست اما همونطور كه تو نوع چشم انداز هم ذكر كردم از لحاظ پوشش جمعيتي در اين مرحله مواردي رو محدود كرديم
و يكي از محدوديت ها همين بوده ما در اين مرحله به أفراد فقط توانمند نياز نداريم!!! ، ما به أفراد توانمندي نياز داريم كه أهل عمل و البته سرعت عمل و تلاش بسيار و سازگار با شرايط خاص اين گروه باشه و داراي روحيه تحقيق و كار علمي باشن
و ابتداي پيام هم گفتم كه خيلي از دعوت ها خصوصي بوده و با خيليها صحبت كرديم
كه يسري فرصت نداشتن يسري مايل نبودن يسري تسهيلات بيشتري و يا پول ميخواستن... كه حداقل در اين مرحله نياز به جذب اين عزيزان حس نميشد و امكاناتش رو هم نداشتيم
يسري هم أعلام همكاري كردن اما بازه زماني بعدي رو مشخص كردن يسري مورد مشخص كردن و در ليست قرار گرفتن ...
بنابراين اين موارد أفراد توانمند سايت با توجه به نيازمنده هاي فعلي در نظر گرفته و پيگيري شدن... مثل حضور خانوم دكتر نارون كه همچنان من پيگير هستم تا مواردي برطرف شه و بتونيم ايشون رو كه به جرات وزنه علمي سايت هستن رو كنار مون داشته باشيم و عزيزان ديگه
در خصوص دقت نظر داشتنمون در امر شفاف سازي هم بايد خدمتتون عرض كنم اين هم جز مواردي هست كه شما چون در روند كار نيستين و به اين تاپيك فقط دسترسي داشتين اينطور فكر ميكنين و البته ممنونم از نگراني تون اما بايد خدمت شما بگم كه ما در پيام خصوصي هامون كه به ترتيب اولويت با دوستان صحبت كرديم و اين صحبت ها ادامه هم خواهد داشت بسيار رك و شفاف صحبت كرديم ....
و حتي جايي كه خودشون به منافعشون توجه يا دقت نميكردن ما متذكر شديم!
بعضي موارد رو من خودم به شخصه( به تأكيد اقاي مهابادي زاده ) به اين عزيزان گفتم بطور مثال در خصوص مقاله ها كه اگر پژوهشي نباشه و در كتاب مورد نظر سايت چاپ نشه ،سعي ميكنيم بستر ثبت مروري ها رو هم در سايت يا دفتر مركزي فرآهم كنيم اگر كه نه مجله تخصصي مربوطه رو معرفي ميكنيم و خواستيم كه بدون اين هماهنگي ها در سايت قرار ندن تا از طرف كسي سوء استفاده نشه خداي نكرده و سرقت علمي صورت نگيره كه شرمنده زحمات اين عزيزان شيم
يا دوستاني حرفه شون رو قرار هست در اختيار بزارن ما حتي بابت فروش باهاشون صحبت كرديم كه خداي نكرده مديون زحماتشون نباشيم چرا كه شغل شون اين بوده
يا تأكيد داريم قبل از بستن قرار داد صحبتي از طرح نشه و موارد سطح أمنيتي رو صادقانه باهاشون در ميون گذاشتيم و تسهيلات رو براشون باز كرديم كه به چه صورت هست .... موارد مربوط به چشم انداز هم به اندازه مورد نياز و حتي بيشتر گفته شده در صحبتهاي شخصي با توجه به استارت كار!
صحبت برا بيان اين حجم كار زياد هست و فرصت نميشه مفصل بگم
برا همين خيلي جاها كامل توضيح ندادم جريان رو و اگر مواردي هم از قلم افتاد شرمنده ....
چون طبق قرار قبلي سري بعدي دوستان بايد هفته دوم مهرماه موضوع كارهاشون مشخص شه و صحبتهاي بعدي شكل بگيره و كلي پيام خصوصي در دست كار دارم ....
اينه كه فرصت نميشه ....
ممنون از محبت و كمك و حسن نظر شما به طرح
مرسي خانومي همچنين![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)