مدیر منابع انسانی
سپاس بی کران پروردگار یکتا را
که هستی مان بخشید و به طریق علم و دانش رهنمونمان شد و به همنشینی رهروان علم و دانش مفتخرمان نمود و خوشه چینی از علم و معرفت را روزیمان ساخت
نخبه عزیز جناب آقای فرهاد علیپور
کسب رتبه برتر در محور فناوری نوین اختراعات و ابتکارات و اثر برگزیده شما به نام : همراه یار هوشمند در محور فناوری نوین در اولین جشنواره اختراعات و ابتکارات سراسری دانشگاه جامع علمی کاربردی و دومین جشنواره تهران که در تاریخ 25 لغایت 27 امرداد ماه سال 1394 در محل نمایشگاه برج میلاد برگزار شد را خدمت شما و جامعه نخبگان کشور تبریک و تهنیت عرض نموده و پیروزی های بیش از پیش و نیل به اهداف و مراتب عالی را برایتان آرزومندیم.
امید است در پرتو الطاف ایزد منان همواره سربلند و شادکام باشید.
کادر مدیران و اعضای خانواده بزرگ نخبگان جوان
تماس با
مدیر منابع انسانیجهت همکاری فعال
دربخشهای مختلف سایت
کاربر جدید
سلام منم به نوبه ی خودم این موفقیت ها رو بهتون تبریک میگم،امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون پیروز و موفق باشید...
بزرگی روحت را میان دستانت پنهان کن که بزرگ بودن میان مردم کوچک سخت است......
کاربر فعال سایت
سلام
جناب تبریک میگم بهتون ...و خوشحالم از حضورتون
امیدوارم در پناه خدای مهربون به بهترین ها دست پیدا کنین...آمین
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
من هم تبریک میگم
امیدوارم موفق باشید...
حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
یار همراه
من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،
زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.
(لوکوربوزیه)
دوست آشنا
درود
بنده هم خدمت شما نخبه ی عزیز تبریک میگم و براتون بهترین ها رو آرزومندم. امیدوارم همواره باعث افتخار ایرانیان باشید.![]()
کاربر جدید
جناب آقای علیپور منم به نوبه خودم تبریک میگم خدمتتون
امیدوارم و دعا میکنم در تمام مراحل زندگیتون رتبه نخست رو کسب کنید
دوست آشنا
با عرض سلام و تبریک خدمت جناب علیپور...
بسیار خرسند شدم از این خبر خوش حال کننده .. امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق باشید .![]()
خدایا! به ما بیاموز که معرفی خود به عنوان "دکتر فلانی" در پشت تلفن کار خوبی نیست!
استعداد برتر سایت
استعداد برتر سایت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)