نقل قول نوشته اصلی توسط hossien نمایش پست ها
همانطور که می دانید قدیم هم با تور خورشید این کار را میکردن و هچ ضرر نداشت. اما این فرآیند زمان بر هست. درسته؟
شما دنبال مکانیزمی باشید که یا استفاده از نور خورشید استفاده کنید اما زمان را بهبود بدین
این مزیت کار شما نسبت به تمام فرآیند های غیر مصنوعی از قبل اشعه امواج الکترومغناطیس و ... هست.

- - - به روز رسانی شده - - -

از ابزاری مثل تریز (triz) هم می تونید استفاده کنید.
فقط بحث زمان یا انرژی نیست که ، یه فرآیندی باید باشه که تمام ویژگی های کیفی رو هم در نظر بگیره(چون ماده غذاییه دیگه).
مثلا در بحث خورشید ، آلودگی هست ، چروکیدگی هست، خشک شدن سطحی و سخت شدن سطحی هست ، اثر روی رنگدانه ها هست ، منحنی های سایکرومتری و منحنی های خشک شدن ، رسیدن به دوره رطوبت بحرانی ، دوره ثابت و نزولی ، عطر و طعم و فلیور ، تخلخل ، تخریب ساختار ، بافت ، تولید طعم های نامطلوب ، پریدن مواد فرار ، پریدن اسیدهای ایجاد کننده طعم نامناسب ، زمان فرآیند ، مصرف انرژی ، همه ی اینها دخیله تا ما بگیم یه فرآیند خوب بود.
تازه همه این عوامل برای تک تک مواد غذایی باز فرق میکنه...

اونچه که من تا به حال بهش رسیدم خشک کردن هیبریدی و رفراکتانت بوده که خیلی الان در دنیا مورد بررسی و استقبال قرار گرفته و انجام میشه. ولی باز هم دارم مطالعه میکنم تا از بین کلیه ی مطالعاتم و پیشنهادات شما دوستان و بررسی منابع مختلف و کمک گرفتن از همه ، به یه راه خیلی نوین و خوبی برسم....