ببینید دوستم
من اول باید یه محصول(میوه-غلات-پودرها-حبوبات و...) رو انتخاب کنم که در ایران بیشرین خشک کردن روی اون انجام میشه. که اینو نمیدونم و باید بگردم ببینم چطوری میتونم پیدا کنم.
بعد باید برای اون محصول یه روش خخشک کردن جدید ارایه بدم و یه خشک کن(غیر از اون روشهای موجود در دنیا و نیز غیر از اون خشک کن های موجود در دنیا) ارایه بدم.
همه اینها فعلا در حد فکره و من هنوز سه ماه مونده تا اصلا وارد ارشد بشم...
من بدنبال یه کار جدیدم که توپ باشه و در دنیا صدا بده ، ولی انگار همه ی راه های موجود رو قبل از من رفتن و چیزی برای من نمونده
یار همیشگی
سلام
همیشه راه های نرفته ای وجود داره و افراد با توجه به همت و پشتکارشان کشف می کنند.
دوست عزیزم از یک دیدگاه دیگه بیان به مسئله نگاه کنیم.
فرض می کنیم راه جدیدی پیدا کردین حالا شما پول و درآمد محصول را می خواهید یا اعتبار ثبت اختراع آن را؟ یا سایر موارد؟
شما بفرمایید چه هدف والایی دارید تا ببینیم مشکل را چگونه باید حل کرد.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام. خیلی ممنون و خوشحالم که آدم هایی دلسوز مثل شما جهت کمک وجود دارن...
عرض کنم که بنده به دنبال یه کار تاپ در پایان نامه ارشدم هستم ، رشته ام هم صنایع غذایی هست ، پس در نتیجه من نمیتونم در ساخت دستگاه وارد بشم چون اونها کار ما نیست و باید کسان دیگری از رشته های دیگر همکاری کنند ، پس بنده به دنبال کارهای جدید در زمینه خشک کردن مواد غذایی در ایران و ترجیحا در دنیا هستم ، منتهی باید کلی تحقیق کنم و ببینم چه کارهایی در دنیا انجام شده ، خلاها و مشکلات کجاست ، دنیا چه ضعفی در زمینه خشک کردن مواد غذایی داره ، برای این ضعف ها چه راهکارهایی طرح شده و چقدر پیشرفت داشته ایم ، دنیا و ایران در این زمینه چه می خواهد و نیازش چیست؟
اگر این سوال ها رو جوابش رو بتونم پیدا کنم ، اونوقت در پایان نامه ارشد یک موضوعی انتخاب خواهم کرد که : هم بشه ثبت اختراعی انجام داد. هم دولت و سیاست های کشور حمایت کنه تا قابلیت عملیاتی داشته باشه کاری که انجام میدم. هم با انجام کار تاپ زمینه برای apply بنده فراهم بشه و بقیه تحصیلم رو در کانادا یا سنگاپور (که یکی از بزرگترین دانشمندان در زمینه خشک کردن ، پروفسور موجومدار ، اونجا هستن ) انجام بدم. هم یه مشکلی از مشکلات دنیا و ایران رو حل کنم در زمینه خشک کردن مواد غذایی.
اهداف کلی من اینها هستند
یار همیشگی
این تیکه اول صحبتتان در مهندسی فاز نیازسنجی می گویند برای اینکه بتونید سریعتر به جواب برسید 2 زمینه را سرچ کنید هم در ایران و خارج.
1-فناوری های جدید در این حوزه کاری
2-شناسایی شرکت های قدر در این حوزه و بررسی فعالیت ها و سمت و سویی که دارند حرکت می کنند.
این دو کمک می کنه تا شما از یک فناوری جدید در خشک کردن استفاده کنید به عبارتی از تجربه شرکت ها استفاده کردید و از فناوری های جدید به عنوان جهش و سکوی پرتاب استفاده می کنید.
کارتان اسان تر هست سرچ کنید این پروفسور در چه حوزه هایی تحقیقات می کنه با توجه به دو مورد بالا و بدست آوردن اطلاعات اولیه با ایمیل با ایشون تماس داشته باشین با توجه به حوزه کاری این پروفسور کارتان را به یک سمت پیش ببرید و بتونید نظر این دکتر را به سمت خودتان جلب کنید بعد انشالله به سلامت اونور
راستی کجا ارشد می خونید و ترم چند هستید؟
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
همکار تالار مکانیک
ویرایش توسط ab.bb : 29th June 2015 در ساعت 02:26 PM
همکار تالار مکانیک
در خشک کردن، هدف خارج کردن آب از ماده غذایی هست. یکی از راه ها افزایش حرارته؛ شما بررسی کنید؛ بقیه راه ها رو پیدا کنید.
بطور مثال با کاهش فشار، آب در دمای پایین تری تبخیر میشه؛ در نتیجه مصرف انرژی کاهش پیدا میکنه.در این حالت اگر تاسیسات خشکن خودتون رو به مکان مرتفع ببرید با صرف انرژی کمتر میتونید به هدفتون برسید.
از طرفی حرارت معمولا جزء اتلافات سیستم های مکانیکی هست. شما میتونید اتلاف حرارت یک سیستم رو برای خشک کن خودتون استفاده کنید.
مثلا، حرارت اتلافی در نیروگاها یا پالایشگاها که گاز همراه نفت رو بدون استفاده میسوزونن.
طرح مفید دیگه در همین زمینه chp هست. این وسیله با مصرف سوخت، آبگرم و انرژی الکتریکی ایجاد میکنه؛ و بازدهی حدود 90 درصد داره. شما میتونید بخش آبگرمکن اش رو به میوه خشک کن تبدیل کنید.
برای بیرون کشیدن آب از مواد غذایی، روش تراوش رو هم امتحان کنید؛ شاید کمک کنه. در این روش باید محیط بیرونی ماده غذایی از داخلش غلیظ تر باشه. این اختلاف غلظت باعث میشه؛ آب از داخل ماده غذایی به سمت بیروت تراوش کنه. این روند تاجایی ادامه پیدا میکنه؛ که غلظت دو طرف برابر بشه.
سلام.خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون. بله اینکار اختلاف غلظت به روش اسمزی داره انجام میشه.این اتلاف که فرمودید قشنگ بود دیروز به ذهن خودمم رسید ولی مواد غذایی رو فکر نکنم بشه در کنار پالایشگاه فراوری کرد ، اینا محدوده داره برای خودش.و خشک کردن در خلا هم که داریم.
chp رو نمیدونستم یه سرچی میکنم.ممنون
ویرایش توسط bobatmm : 1st July 2015 در ساعت 11:05 AM
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
دوست آشنا
راه های تولید گرما خیلی زیاد و فراوون هست اما راهی مناسبه که بازدهی بالایی داشته باشه
تولید گرما توسط اشعه و لیزر کاربردی ترین و پاک ترین نوع تولید گرما هست ، حتی از انرژی هسته ای معقول تر و کاربردی تر هست برای شما /
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)