السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع) .
با سلام !
با حال خرابی در حال سرچ زدن بودم که این تاپیک بالا اومد ! به همین دلیل اولین پست من این طوری شروع میشه :
دوستان و عزیزان خیلی ها هستند که از هر دینی ممکنه در این تاپیک شرکت کرده باشن و با هر قصدی و یا نیتی چه خوب وچه بد نظرهای محترمشون رو داده باشن ! و دوستانی اضهار داشته اند که به من به شخصه خوشم نیامد : مثلا ً : "وای حالم بد شد " : باید کمی با تانی و دقت بیشتری جمله ها و کلمات رو به کار برد : وارد جزئیات نمی شوم .
اما در خصوص عکس : به نظر من نمی تونه خود سیمای ابا عبدالله الحسین (ع) باشه ! و چند سوال اساسی می تونه کمک کننده به ما باشه :
1- چرا سیمای هیچ یک از امامان معصوم ما کشیده نشده است و فقط این حسین (ع) است که طراحی شده است ؟
2- چرا سیمای دشمن ایشان که لعنت خدا بر او بیشتر باشه : کشیده نشده است تا به حال ؟
3- چرا یک مرجع کامل دینی و مراکز تحقیقاتی ما تا به حال به طور رسمی عکسی را تایید نکرده اند ؟
4- این تصویر با توجه به نژاد عرب بودن مقایرت ندارد ؟
و بررسی ها
1- احادیث و روایات بسیاری از سیمای امام حسین (ع) مطرح است که با این تصویر هم خوانی ندارد : مثلا
"در بیشتر منابع حدیثی و تاریخی و رجالیِ کهن از شباهت حسین بن علی به پیامبر اکرم سخن گفته شده و در یک روایت، امام حسین شبیهترین فرد به پیامبر وصف شده است."
البته موارد بیشتری هم هست سرچ کنید .
2-بر اساس نظر مشهور امام حسین(ع) در سن پنجاه و هفت سالگی به شهادت رسیدند. به نظر شما این تصویر میتواند تصویر یک فرد 57 ساله باشد ؟
3-حالت محاسن و صورت آقا سالم نشون داده شده ولی در نقل ها داریم :
سيماي انبيا بر آن حضرت بود و در هيبت همچون جدّ خود بود که پيشانيها در برابرش به تواضع مي افتادند. يکي از جلادان پليس ابن زياد در وصف هيبت عظيمش مي گويد: «نور چهره اش و جمال هيبتش مارا از انديشيدن در مورد کشتن او به خود مشغول ساخت». ( آیا این تصویر این زیبای را دارد ؟ )
روز طف، ضربات شمشيرها و زخمهاي نيزه ها نور چهره اش را پنهان ننمود و در شکوه و زيبايي منظر، همچون ماه تمام بود و در اين باره «کعبي» مي گويد:
و مجرح ما غيرت منه القنا حسناً
و لا اخلقن منه جديدا
قد کان بدراً فاغتدي شمس الضحي
مذ ألبسته يد الدماء برودا
«وآن مجروحي که نيزه ها زيباييش را دگرگون نساختند و تازه اي از او را کهنه ننمودند».
یعنی اون نانجیب ها و حیوان صفت ها به هیچ جزئی از بدن اباعبدالله الحسین (ع) رحم نکردند ! و چهره آقا رو با نیزه و شمشیر ....
هم چنین در روایات و در مقتل ها داریم که : به سر بریده هم رحم نکردند و دندان های اباعبدالله الحسین(ع) را با چوب خیزران شکستند . در حالی که در تصویر سالم نشان داده شده است .
لسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

علاقه مندی ها (Bookmarks)