راستش من رفتم 4شنبه سوری ولی خداروشکر اتفاقی برام نیفتادمن خیلی عذر خواهی میکنم که این چنین تصاویر را ارسال میکنم فقط جهت یادآوری برای جوانان هست
شنبه سوزی و راهکارها
![]()
![]()
پیشاپیش آغاز مانور جنگ جهانی سومو شبیه سازی انفجار های قاره ایو آزمایش بمب های اتمی نوین بر تو مسئول ویژه برگزاری مراسم مبارک !بالاخره به روز 4 شنبه سوری یا همون 4 شنبه سوزی خودمون داریم نزدیک میشیم و بد نیست دوستان تجربیات خودشون رو در این زمینه باهم به اشتراک بزارن تا اگر مصدوم شدن و یا با مصدوم مواجه شده بدونن که چه کاری باید کرد
![]()
![]()
![]()
![]()
در بیشتر موارد چون برای کوبیدن مواد منفجره به در و دیوار و حتی زمین سر فرد به سمت محل انفجار خم میشه برای همین بیشترین صدمات در سر و صورت و دستها به وجود میاد که توصیه ابتدایی در این زمینه استفاده از کلاه ایمنیه![]()
البته با پیشرفته تر شدن مواد منفجره بیشتر در این شب ادم یاد مناطق جنگی می افته تا کوچه و خیابان
![]()
![]()
زمان ما گوگرد چندتا دونه کبریت رو میریختیم توی قسمت برنجی دارت و با یک تکه کش کوچیک یک پیچ رو بهش می بستیم و در اثر پرتاب روبه بالا و برخورد پیچ با گوگرد می ترکید و کلی کیف میکردیم و همزمان هم کلی فحش می خوردیم
اما الان اونقدر سرو صدا زیاد شده که کسی صدای فحش ها رو نمیشنوه![]()
ولی خداییش فقط یک لحظه هست بین اینکه تا سال بعد رو با سلامت زندگی کنی یا تا آخر عمرت رو معلول و ناتوان
![]()
فقط یک لحظه
![]()
البته معلممون در دوران نوجوانی یک راهکار ایمن داد که به نظرم خیلی خوب بود
ایشون میگفت یک سماور رو بزارید وسط کوچه و صبر کنید جوش بیاد انوقت از روش بپرید و بگید :
\" بخار تو از من بی بخاری من از تو \"![]()
زندگی بهتر ازاین نمیشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)