سلام بر شما
حتما باید ظروف مسی روکش دار باشن
روکش شون میتونه از قلع یا نیکل یا فولاد باشه
وقتی یون های مس در غذا آزاد میشن در کبد تجمع پیدا کرده و مس های مازاد بر نیاز بدن ، باعث از کار افتادن کبد میشن
لطفا شیر رو توی ظروف مسی حرارت ندین و همین طور اجازه ندین مواد اسیدی بیش از دو ساعت توی این ظروف باقی بمونه
علایم اولیه اضافه مس توی خون هم شامل تهوع ، اسهاله
( البته بدن ما به ویژه مغزمون به یون مس خیلی نیاز داره . مثلا برای کنترل اسید لاکتیک یا کورتیزول لازمه تا 6 میلیارد یون مس جذبی توی بدن وجود داشته باشه ولی وقتی ظروف مون بدون روکش میشه میزان یون مس روزانه مون از حد فراتر میره )
در مورد ظروف برنجی هیچ اطلاع متقنی ندارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)