سلام.
به نظرمن تو این زمونه اصلا عشق واقعی وجود نداره. هوس هم نمیشه اسمش گذاشت.
رک میگم چون هوس خیلی زود فروکش میکنه فقط کافیه یکی از دو طرف درخواست جنسی داشته باشند وطرف دیگه قبول نکنه
به راحتی میره وهرچقدر ادم بگه من هاشقتم و.. فایده نداره. چرا؟ چون به یک نیاز پاسخ داده نشده؟ حالام تو هی بگو بیا خواستگاری
یا میام خواستگاری دیگه فایده نداره.چون عشق واقعی نبوده هوسی زود گذر بوده که با جواب رد دادن به یک نیاز رفته ومحلت نمیده
اما عشق واقعی: که خیلی گیر نمیاد بعد از یک اشنایی هرچند کوتاه میاد خواستگاری.
حتی اگر به قول برخی اقایون که هی میگن فعلا شرایط ندارم و.. بدون دروغه چون اگر شرایط نداره اصلا حق نداره ابراز علاقه دروغ کنه به یک دختر.
در یک کلام الان وقتی بیکاری وکاری نداری حتی یک پسر نگات نمکینه. چون کاری نداری
اما وقتی میری سرکار از کور وکچل تا دکتر ومهندس میاد خواستگاری وباید بدونی هیچکدومشون برای عشق نبوده بلکه فقط برای
کارت ودرامدی که داری چون نصف مخارج میده. هه.
پس کسی که تورو بخواد کر باشی کور باشی کچل باشی بی پول باشی بازم میاد طرفت وبه عقد هم در میاید
درغیر اینصورت همش عشق دروغه وبرای سرگرمی طرفت
اینا حقیقت هایی که متاسفانه ما دخترا تا یک پسر میگه دوست دارم و.. سریع باور میکنیم وقتی میگیم حالا دیگه وقتش بیا خواستگاری
به هزاران بهانه میگه نه وما میفهمیم که گولش خوردیم.
پس من یکی خودم گفتم به اشنایی قبل خواستگاری اصلا اعتماد ندارم. هرکسی اول اومد بعد در دوران نامزدی و اطلاع خانواده
اشنا میشیم اگر مثبت شد خب به عقد منفی شد بهم میخوره
تموم شد وسلام. برامم حرف مردم مهم نیست. چون من میخوام زندگی کنم نه مردم.موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)