همکار تالار مکانیک
ببخشید بخاطر تاخیر در جواب؛ یه هفته ای میشه که اینترنت ندارم.«توی اینترنت راجبش سرچ کردم یک نفر یک موتور الکتریکی ساخت که فقط با یک باطری کوچیک روشن میشه و هم برق مصرفی خودشو تأمین می کنه و هم برق یک ساختمون»
توی اینترنت مطالب دروغین درباره نقض قوانین ترمودینامیک زیاده؛ فریب اینطور ادعاها رو نخورید.
«درسته که انرژی نه از بین میره و نه بوجود میاد ولی میشه کاری کرد که با انرزی کمتر انرژی بیشتری مصرف کرد»
این جمله تون برام قابل فهم نیست؛ اینکه با انرژی کمتر میشه انرژی بیشتر مصرف کرد رو توضیح بدین یعنی چی؟
شما میگی یک توربین م تونه 3تا کامپیوتر یک مهتابی روشن کنه ولی نمی تونه موتور یک پنکرو روشن کنه
یعنی اگر موتور پنکرو روشن کنه برق هدر میره مگه موتور پنکه های کوچیک چقدر برق مصرف می کنن :d
من همچین حرفی نزدم؛ پست ارسالی رو با دقت مطالع کنید.
فعلا فقط می خوام اطلاعاتمو بیشتر کنم به همین دلیل زیاد سوال می پرسم
درستش هم همینه که قبل از هزینه کردن؛ اطلاعات کافی درباره موضوع جمع کنید.
میشه یه پنکه بذارم جلو توربین به پره های توربین باد بزنه?
درباره این موضوع توی پست قبلی توضیح دادم.اینکار بی فایده هست و بازدهی نداره.
فرض کنید؛ 100 ژول انرژی به پنکه میدین؛ پنکه با بازدهی 90 درصد انرژی شما رو به 90 ژول کار مکانیکی تبدیل میکنه.اگر تمام این کار مکانیکی به توربین منتقل بشه؛ توربین با بازدهی حدود 50 درصد، 45 ژول کار الکتریکی به شما تحویل میده. در طی این فرآیند هر بار که انرژی منتقل یا تبدیل شده؛ مقداری ازش هدر رفته و چیزی بهش اضافه نمیشه. در نتیجه شما از کار خروجی از توربین نمی تونید هم برای راه اندازی اون پنکه و هم برای تامین انرژی مصرفی بقیه وسایل استفاده کنید.
:d
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)