دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 356

موضوع: ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #37
    همکار تالار بیماریها
    نوشته ها
    1,311
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    دوستان یک غذایی درست کردم خودم دفعه اول بود میپختم. جالبه
    گذاشتم که امتحان کنید
    خیلیم ساده ست:


    اسمشو نمیدونم ولی

    اینم عکسش




    خب طرز تهیه:

    مواد توی این قلقلی ها:

    سیب زمینی آبپز مثلا 3 تا متوسط
    جعفری ریز شده
    فلفل ذلمه ای ریز شده نگینی
    سیر رنده شده مثلا دو یا سه حبه
    گوشت مرغ پخته ی خلال شده یا گوشت چرخ کرده ی پخته یا گوشت ببعی پخته ریش ریش شده! به انتخاب خودتون.
    رب گوجه
    ( اگر میخواید با پودر آویشن بهش طعم آویشن بدید...)

    ی ماهیتابه نچسب برمیدارید یکم ( خیلی کم) روغن میریزید کفش، سیب زمینی های پخته رو پوست بکنید و با چاقو ریز کنید (از نگینی بزرگتر)
    بعد بریزید توی تابه و تفت بدید
    جعفری و فلفل دلمه و سیر رم اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه اینا رم به مقدار لازم بزنید
    یکم که تفت دادید رب هم اضافه کنید و مجدد تفت بدید ک یکم خوشرنگ بشه
    توجه کنید مواد رو طوری بهم نزنید که سیب زمینی ها له بشن انگار که کوبیدینشون!
    خب حالا مواد آماده شد بذارید کنار.

    بریم سراغ خمیر:
    یک پیمانه آرد
    نصف پیمانه آب
    یک ق چ نمک
    یک قاشق غذاخوری آرد سمولینا ( که من نداشتم، نریختم! )

    بعد اینا رو با قاشق بهم بزنید تا یکدست بشه. باید غلظتش عین فرنی بشه حدودا....

    حالا مواد رو توی دستتون ی مشت ازش میگیرید و با دستتون گرد و فشرده اش میکنید.
    همه مواد رو که گلوله کردید. (اندازه هاشون اندازه مشت خودتون، یکم کوچول تر...)
    ی ماهیتابه گود توش روغن میریزید. یکم زیاد (مثل سرخ کردن سنبوسه...

    یکی یکی میندازید توی اون خمیر، همه جاش که با خمیر پوشیده شد گلوله هارو میندازید توی روغن تا سرخ بشه
    زیاد هم قرمز نشه فقط یکم باید طلایی بشن.

    مال من که کلا نیم ساعت طول کشید
    نوش جان.

  2. 3 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 19
    آخرين نوشته: 21st December 2014, 08:55 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 23rd August 2013, 10:17 PM
  3. آموزشی: آموزش آپدیت آفلاین و جمع آوری آپدیت آنتی ویروس قدرتمند Avira
    توسط آبجی در انجمن آنتی ویروس
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 15th July 2013, 12:40 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th December 2009, 05:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •