دوستان یک غذایی درست کردم خودم دفعه اول بود میپختم. جالبه
گذاشتم که امتحان کنید
خیلیم ساده ست:
اسمشو نمیدونم ولی
اینم عکسش
خب طرز تهیه:
مواد توی این قلقلی ها:
سیب زمینی آبپز مثلا 3 تا متوسط
جعفری ریز شده
فلفل ذلمه ای ریز شده نگینی
سیر رنده شده مثلا دو یا سه حبه
گوشت مرغ پخته ی خلال شده یا گوشت چرخ کرده ی پخته یا گوشت ببعی پخته ریش ریش شده! به انتخاب خودتون.
رب گوجه
( اگر میخواید با پودر آویشن بهش طعم آویشن بدید...)
ی ماهیتابه نچسب برمیدارید یکم ( خیلی کم) روغن میریزید کفش، سیب زمینی های پخته رو پوست بکنید و با چاقو ریز کنید (از نگینی بزرگتر)
بعد بریزید توی تابه و تفت بدید
جعفری و فلفل دلمه و سیر رم اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه اینا رم به مقدار لازم بزنید
یکم که تفت دادید رب هم اضافه کنید و مجدد تفت بدید ک یکم خوشرنگ بشه
توجه کنید مواد رو طوری بهم نزنید که سیب زمینی ها له بشن انگار که کوبیدینشون!
خب حالا مواد آماده شد بذارید کنار.
بریم سراغ خمیر:
یک پیمانه آرد
نصف پیمانه آب
یک ق چ نمک
یک قاشق غذاخوری آرد سمولینا ( که من نداشتم، نریختم!)
بعد اینا رو با قاشق بهم بزنید تا یکدست بشه. باید غلظتش عین فرنی بشه حدودا....
حالا مواد رو توی دستتون ی مشت ازش میگیرید و با دستتون گرد و فشرده اش میکنید.
همه مواد رو که گلوله کردید. (اندازه هاشون اندازه مشت خودتون، یکم کوچول تر...)
ی ماهیتابه گود توش روغن میریزید. یکم زیاد (مثل سرخ کردن سنبوسه...
یکی یکی میندازید توی اون خمیر، همه جاش که با خمیر پوشیده شد گلوله هارو میندازید توی روغن تا سرخ بشه
زیاد هم قرمز نشه فقط یکم باید طلایی بشن.
مال من که کلا نیم ساعت طول کشید
نوش جان.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)