من حرف شمارو قبول ندارم توی ایران به نظرم همه انسان هارو سیاه سفید میبینن یا یکی خیلی خیلی خوبه یا یکی خیلی خیلی بده ما چیزی به اسم خاکستری نداریم و یک طرفه نگاه میکنیم و اینکه مرتب کردن صورت مشکلی نداشته باشه من اصلا اینو قبول ندارم از این دید نگاه میکنم که هر کسی اخلاق سلیقه و هر چیز دیگه اون به خودش مربوطه میخواد موهاشو مش کنه میخواد زیر ابرو برداره میخواد موهاشو بلند کنه ما تو ایران اگه یکی موهاشو بلند کنه میگیم سوسول شده یا یارو نگاه کن ولی به گفته استاد ما پیامبر موهای بلندی داشه و حتی اونو می بافته !ویا اگر کسی سرمه بر چشمش بزنه میگیم طرف هم*جنس باز شده در صورتی که بیشتر امامان میگن سرمه همیشه همراه داشته باشید برای استفاده هم زیبا میکند هم خارو خاشاک درون جشم را بیرون می اورد اگر کسی زن صیقه کند و خرجی اونو بده همه تف لعنت میکنن تو خوانواده ها و جوان ما مجبوره یواشکی این کارو کنه به گفته استاد رائفی پور مرد ضد زایون/اینا دلیل بر مرد بودن نداره/ ما داریم یک طرفه قضاوت میکنیم ما حتی به ای فکر نمیکنیم که اگرمردی ارایش غلیظ میکنه کر بد میکیم ولی نمیدانیم شاید tsباشه !و مراجع تا اونجایی که چندتا از کسایی تو وب اشنا شده بودم و به وبلاگشون سر میزدم حکم مراجع رو داشتند که تغییر جنسیت بدن !
ترو خدا یک طرفه فکر نکنیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)