حرف شما درسته و کاملا کلام شما رو قبول دارم. بنابر گفته ی بزرگان علم جامعه شناسی و علوم انسانی در بررسی جامعه نباید از کلمه ی 100 درصد و 0 درصد استفاده کرد چرا که در هر جایی استثنا هایی وجود داره. بنده مقصودم از به کار بردن جمله مذکورتمام مرد ها و جوان ها نبود فقط میخواستم که این افراد را با الگوهاییکه اونها رو کلاسیک و کهنه میخوانند مقایسه کنم و منظورم فقط عده ای بود خود را از پیشرفت های بشری و سیرت زیبای انسانی جدا کرده و تمام تفکرشان زیبایی صورت ظاهر شده.اگر بخوام یک سخن تکراری بگم ترتجیح میدم این جمله رو بگم که "ما در حال حاضر مورد تهاجم فرهنگی واقع شدیم"جمله ای بسیاری از جوان های مملکتمون رو میخندانه .کاری که دشمن هامون دارن با جوان های ایرانی میکنن رو با یک مثال میشه فهمید: اگه یک قورباغه رو یک دفعه در آب داغ بندازن به خاطر حرارت آب بیرون میپره ولی اگه این قورباغه رو در آب سرد بزارن و کم کم حرارت رو زیاد کنن در یک مرحله ای قورباقه دچار ضعف شده قدرت بیرون پریدن رو از دست میده و مجیوره بمونه و جان بده .دشمن های این ایران اگه بخوان یک دفعه غیرت ایرانی رو از مردهای ایرانی بگیرن هیچ وقت موفق نخواهند شد چرا که این غیرت در خون مردها و جوان های ایرانی هستش.با این فرهنگ غلط که داره در کشورمون پایه ریزی میشه اگه مقابله نشه اگه بخوایم هم نمیتونیم ایرانی زندگی کنیم.جمله ای هم هست که میگه : ظاهر هر کس نمود باطن اوست.کسانی که ظاهر درستی ندارند مسلما باطن درستی هم نخواهند داشت.البته نا گفته نمانه که من منکر پیشرفت های علمی و دست آوردهای علمی مفید همین دشمن هامون نمیشم چرا که سهل کردن زندگی بشریت بسیار تلاش کردن.مقصودم فقط بازی های سیاسی این کشور هاست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)