جناب عبدلله،دوست گرامی، مایلم گفت و گوهای این چنینی را در محل دیگری غیر از این جستار با شما ادامه دهم.
ولی در خصوص نقل قول کنونی تان می توانم این چنین عرضم را تکرار نمایم :
در کل منظور من این بود:
چنانچه یک مرد، ثروتمندِ کلاس بالایِ خوش پوشِ خوش چهره باشد ولی ایمان قلبی به خالق نداشته باشد، در خانواده با اصالتی رشد و پرورش نیافته باشد، درک درستی ازآنچه در اطرافش و در زندگیش اتفاق می افتد، نداشته باشد، معرفت و مروت نداند چیست و با آن بیگانه باشد و در نهایت عملکرد هوشمندانه ای در زندگی در مقابل وقایع نداشته باشد، دیگر آن ثروتمند بودن و خوش پوشی و چوش چهره بودن و های کلاس بودن و لارج بودن و ....(که احتمالا به او به ارث رسیده) برای یک خانم واقعی که اهل زندگی باشد و مردانگی را از مردش بخواهد ارزش به حساب نمی آید.
بله این موارد در چنین مردی به ارث رسیده و خودش آن ها را به دست نیاورده.چرا ؟؟!!!
چون اگر فردی ایمان درستی داشته باشد، همه چی در زندگیش را در جهت درست پیش می برد .مثلا غرور بی مورد در هیچ زمینه ای نخواهد داشت،سبب می شود درست فکر کند، بنابراین درکش بالا می رود و در مقابل وقایع زندگی عملکرد هوشمندانه ای از خود بروز می دهد و کمتر خطا می کند.در نتیجه به موفقیت های قابل توجهی در زندگی دست می یابد. وهمین می تواند او را به همه جا برساند.که هم این دنیا را داشته باشد، هم آن دنیایش را آباد گرداند.منظور فقط مسایل مادی خلاصه نمی شود.فردی می تواند با مواردی که یاد کردم، آبرویی به دست آورد و با آبرویش به همه چی برسد و برساند دیگران را.
فردی که موارد یاد شده یعنی ( ایمان ، خانواده ای با اصالت، درک و شخصیت بالا و هوشمندی ) در رفتار و کردار و منشش جلوه ننماید، پس یا هیچ ندارد در زندگی، یا هر چه دارد از گذشتگان به او به ارث رسیده و بر باد فنا می سپارد.
منظور از موارد به ارث رسیده : می تواند آبرو باشد . می تواند موقعیت اجتماعی باشد . می تواند ثروتی باشد به هر اندازه . می تواند همین زیبایی و ... باشد.
آن بخش از کلام قبلی من را که مورد نقل ونقد قرار داده اید ینی این بخش زیر :
منظور من از موارد بالا همان نشانه های مردانگی که نام بردم بود،نه ثروت و خوش پوشی و .... .
و نقل بخشی از متنی که پیوسته هست به این شکل شاید والبته معنا و منظور نویسنده را تا حد زیادی دستخوش تغییر می گرداند. و سوبرداشت صورت می پذیرد.لذا مناسب هست کامل نقل شود.
چنانچه مطلبی نیاز به گفت و گویی بیشتر دارد، درخواست دارم در محلی خارج از این جستار صورت پذیرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)