نقل قول نوشته اصلی توسط mamadshumakher نمایش پست ها
سلام
خب اینم که باز از بدیهیات بود.من منکر قدرت دولت نشدم.بهتر بود از پست اولم بازتر صحبت میکردم.

این دقیقا چیزی هست که بایست از اول روش بحث میشد

و من داشتم علت اینو توضیح میدادم.

موضوع مهم اینه که دولت یک جنس وارداتی نیست یا از اسمان برای این مردم نازل نشدن.در درجه اول همه مردم هستن.و همه مسئول.یکی مسئولیتش سنگین تره یکی سبک تر.یه کارگر رستوران مسئولیتش سرویس دهی به مشتری هست و وزیر اقتصاد هم کنترل وضعیت پولی کشور.

هر دوتای اینا میتونن از زیر کار در برن و کم کاری کنند یا اصلا مناسب این کار نباشند.در هر صورت میتونن ضرر رسان باشند.

و به این دلیل بود که نقش تربیت رو پررنگ نشون دادم.
بله درست میگی این موضوع جای بحث زیاد داره اما تهش و ریشش برمیگرده به سبک تربیت.

اگر مسئول بی کفایتی داریم که کم کاری میکنند این انسان نتیجه تربیت نسل قبلشه.تربیت از خانواده گرفته تا مدرسه و محله.

بیا فرض کن دولتی وجود نداره همه مردم هستند.
حالا همین مردم میخوان از بین خودشون تعدادی رو انتخاب کنند که به امور سنگین اون منطقه و جمعیت برسند و وضعیت رو کنترل کنند.

خب تا دیروز مردم در حال تربیت بودند حالا باید نتیجه تربیتشونو پس بگیرند.اگر دولت انتخابی به خوبی کار کنه و نتیجش قابل لمس باشه خب یعنی نسل قبل به درستی کار خودشو انجام داد.

همینطور که ما مسئول تربیت مسئولان نسل بعد این کشور هستیم.بچه های یکی از ماها قراره مسئولیت های سنگین رو عهده دار بشن.

باز داري اشتباهي ميري من يه بار گفتم ته تربيت كنوني بر ميگرده به دولت اين ابتدا

تربيت اين عزيزان مربوط به سال ٤٠ -٥٠ ميشه بعدم من نميفهمم شما چرا برادر داري كل ايران رو به پاي قضاوت مياري

تربيت اين عزيزان با تربيت شون با امثال حسابي ها سميعي ها خدا دوست ها و خيلي از مفاخران اين كشور يكي بوده

من حرفتون رو تاييد نميكنم مطمئن باش يه ادم خوش تربيت با علم خوب در اين جامعه ما تا وقتي پارتي نداشته باشه مقام هاي بزرگ رو بهش نميدن
مقصر كيه معلومه دولت به دليل برخورد نكردن با فساد در دستگاهاي دولتي
ببين من با هزارتا مدرك و دليل باهات حرف ميزنم

با وزير حرف زدم با معاون وزير حرف زدم رفت امد خانوادگي دارم و خيلي اشنايي ها ديگه كه به علم به اون مسائل حرف ميزنم ( البته بگم در دستگاهاي دولتي به ادم هاي بسيار عالي هم پيدا ميشن كه فقط دارن خدمت ميكنن به مردم ) به عنوان مثال يكي از مديران ارشد مترو تهران يكي از دوستان صميمي بنده ست كه واقعا خالصانه داره خدمت ميكنه

ايا اينا تربيتشون فرق داشته با بقيه ؟! خب معلومه كه نه

يكم بيشتر تحقيق كن مطالعه كن و فكر كن درباره واقعيت ها