شركت سهامي آب هرمزگان ، گزارش مفصلي منتشر كرده كه حاصل تحقيق پژوهشگران زير است :
مير اسفنديار نژاد، رضا آهنگر، محمد پورهاتفي ، رضا كماليان، طيبه سنگچولي، رحمت اله شفيعي
http://www.wrm.ir/rwrd/final_hormozg...07_fainal1.pdf
موارد زير هم به انگليسي ( از نويسندگان ايراني ) موجود است :
http://www.wseas.us/e-library/confer...R/ENVIR-45.pdf
http://www.tandfonline.com/doi/abs/1...870724#preview
بنظرم بررسيها كامل است ، اما باز ايده هاي كلاني ممكن است وجود داشته باشد كه راهگشايي به ارمغان بياورد .
مثلا يكي از ايده ها همان لوله كشي هواي سرد و سيستم هواي سرد و خشك مركزي براي شهرها بود كه در پست بالا گفتم . يك ايده ديگر هم فشرده كردن هوا قبل از ورود به سرد كننده است . منظورم اين است كه يخچالهاي معمولي گاز يخچال را در موتورشان تحت فشار قرار ميدهند و در شبكه فلزي داخل يخچال ، حرارت غذاها باعث انبساط گاز و گرفتن حرارت غذاها ميشود ، يعني انبساط گاز فشرده شده ايجاد سرما ميكند ( كما اينكه در اسپري هاي خوشبو كننده هم فشار دادن زياد خروجي ، باعث سرد شدن كل محفظه فلزي ميشود ) . حال اگر هواي شرجي جنوب را ابتدا با كمپرسور منقبض و فشرده كنيم و بعد به قسمت سرد كننده بفرستيم ، هم باعث افزايش رطوبت ميشود و هم به پروسه سرد كردن كمك ميكند چونكه انبساط ناگهاني سرما توليد كرده و به دستگاه سرد كننده كمك ميكند .
نظر شما چيست ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)