سلام
چند خط بنده بااجازه بنویسم خواهش میکنم با تامل بخونین
محل کارم بخاطر قیافه ام همکارا فکر میکردند با افرادی بزرگ بوده ام که همه مثبت به عبارتی بچه سوسول و ... بوده ام. یکی در جمعمون بهم گف تو که تحصیل کرده و .. هستی با بقیه نگو نخند و شوخی نکن و... تو محصل و... بودی اینا سواد درستی ندارن شوخی هایی میکنن که ... چنین حرفهایی رد و بدل شد تا بحث به اینجا کشید که از افرادی که باهاشون بوده ام مجبور شدم بگم:
«من با افراد سوسول بزرگ نشده ام. با هر نوع آدمی بوده ام زندگی و کار کرده ام باهاشون. حتی با قاتل و شرور و ارازل و اوباش بوده ام. یه قاتلی در بینمون بود که تو شهر خودشون یکی رو کشته بود و در آخر تبرئه شده بود بخاطر ترس از خونواده مقتول فرار کرده بود اومده بود شهر ما... در بین آدمایی بوده ام که وقتی دعوا میشد ساتوری که در دستشون بود گردن فیل رو می زد و ماموران نیروی انتظامی جرات درگیری باهاشون رو نداشت ماموران اطلاعاتی وارد دعوای اینا میشد و اینارو جم میکرد. جلو چشم خودم با اسلحه یارو رو میزد و مینداخت تو بیمارستان و...
در حالیکه در شهر شما چنین آدمایی هنوز ندیده ام.من این راهی که توش هستم رو بهش با تموم وجودم رسیده ام.زندگی که خدا توش نباشه اندازه سرسوزنی ارزش ندارد.»
یکی از همکاران حرف بسیار جالبی بهم زد. گف آقای فلانی اگه چند سال پیش اینجا اومده بودی مردان لات و سبیل کلفت زیاد بودن.مخصوصا در کوچه ای که ما زندگی میکردیم. در اون منطقه دو تا مدرسه دخترانه زده شد. اونایی که ادعای مردانگی و لوتی گری و... داشتند سبیل و ریش خود رو تراشیدند و خانم باز شدند.بهش تو میگی مثه بچه ها رفتار میکنند ...
آره جوانان قدیمی ما وقتی به زنان و دختران مردم می رسیدند غیرت داشتند سر ناموس(چه خودی و چه دیگری) مگه کسی میتونس به ناموس دیگری چپ نگاه کند؟ با مرام و معرفتشون سازگار نبود.
اما الان وقتی طرف میخواد ادعای مردانگی کند تعداد دخترانی که باهاشون بوده انواع کارهارو کرده میشمارد.مثه لاشخورها از انواع کثیف کاریشون میگن دیگه فکر نمیکنند که این دخترا از زمین نروییده اند و بی خونواده نیستن درواقع به زنان و دختران و خواهران همدیگه چپ نگاه کرده اند و الان به عنوان مردانگی ازش نام میبرند. الان مردها بوی لجن می دهند و دختران دنبال چنین لجن هایی افتاده اند.
دنیا دارد از کمبود مرد رنج می برد. به دنبال مردان حقیقی باشید نه نرهای که فقط چهارچوب مردانگی دارند. هر نری مرد نیست.
پسری که به دختری علاقمند میشه بعد با دیدن خواهرش میره دنبال خواهر اون به دختره میگه میرم دنبال خواهرت اگه مثه تو نبود میام سراغ تو چنین پسری مایۀ ننگ جامعه هست. به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره. آفت هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)