دوستان، من با نظرات یکایک شما موافق همستم.و کلامتان قابل احترام و تامل برانگیز هست. و از آن جنبه ها نیز درست می فرمایید.من نیز قبل از نوشتن نظرم به تمام آنچه بیان فرموده اید هم فکر کردم هم تاملی داشتم برآن.
ولی پیشنهاد دارم بار دیگر متن هایم را مطالعه بفرمایید.تا بیشتر از منظور من مطلع شوین.
بله موضوع آجر و ... نبود و نیست.
موضوع بکارگیری همت و وحدت و قدرت و خرد در جهت درست است.
اینکه خداوند عقل و قدرت جسمانی و امکانات اولیه را در اختیار بنده گانش قرار داده و این خود افراد هستن که به هر دلیل نمی خواهند که بتوانند از آن ها د ر جهت رشد و پیشرفت خودشان و نسل بعدیشان استفاده نمایند، دیگر جای دلسوزی و ترهم و... را باقی نمیگذارد.
بخشی از منظور من بر این اساس بود.
و دوست گرامی، من با نظر شما نیز موافق هستم.بله.اگر چنین پیش رود اگر سرنوشتی چون فلسطین در انتظارمان نباشد ،همین اتفاقی می افتد که اشاره داشتین.
و این مورد که بسیار خب مهاجرت میکنند برای پیشرفت.حق دارن.کشورشان درگیر اختلافات و مشکلات داخلی و خارجیو... بوده و هست و موارد دیگر.
خب بعد از استفاده از سایر امکانات خوب در کشورها، بازگردند به کشور خودشان و آنجا را آباد سازند.اگر نمی خواهند چنین کنند، دیگر جا ی دلسوزی و حق و ... نمی ماند.
کمک و دلسوزی برای چند سال ؟ چند نسل ؟
یک نسل ؟! دو نسل؟! سه نسل ؟! چند نسل ؟!
عرض کردم همین مهاجرتشان کلی بحث دارد که واردشان نشدم.
ولی اگر برگردند به کشورشان، و همین همتی که در اینجا دارند ، در کشور خودشان داشته باشند ، ما و جوان های ما و مملکت ما هم راحت می شوند.کلی موقعیت شغلی بوجود می آید و کلی هزینه های خدماتی و درمانی بی رویه در کشور کاسته میشه.و صرف مردمان خودمان می شود.
جوانان از خلق و خوی آقا منشی بیرون می آیند و کمی به خودشان می آیند.این فرهنگیست که در طی سال ها به خاطر وجود چندین نسل از وجود این افراد در کشورمان، به مردم کشورمان و در طرز تفکرشان رخنه کرده.
عرضم این است اگر هنر دارند بروند و کشور خودشان و مردم مملکت خودشان را از این شرایط تاسف بار بیرون آورند.
بله . دوستان ، این ها هم انسان هستن و دارای احترام و حق و حقوق.در آن شکی نیست.
آن تصاویر هم جای تشویق دارن.
ولی آگاه باشیم که این تشویق ها هم برای خودشان ضرر دارد هم برای خودمان.
واینکه ترجیح میدهم تشویق من پشت کلام اول من پنهان شود تا شاید غیرتشان را برای به کارگیری همتشان در جهت آبادانی کشور خودشان نمایان شود، تا ویرانی کشور من.
علاقه مندی ها (Bookmarks)