خیلی از موسیقی ها هم باعث آرامش انسان میشه شما میگید هر چیزی که مارو از خدا و فکر کردن به اون دور کنه حرامه صحیح اما شک دارم کسی آهنگ گوش نده بره نماز شب بخونه بجاش ! در هر حال اگر این کار رو که به تعبیر شما باعث دوری از خدا میشه نکنی به کار ی هم که باعث یاد خدا میشه رو نمیاری . و درضمن بر چه اساس میگید موسیقی روح رو داغون میکنه ینی ملت میرن واسه داغونی روحشون موسیقی گوش میدن؟ برعکس موسیقی آرامش میده و کلا چیز لازمیه موسیقی اگر چیز فوق العاده خوبی نبود چرا تو تشییع جنازه مرحوم پاشایی اون همه آدم اومده بود چون برای کارش ارزش قائل بود بعدم اگر موسیقی حرامه بنا به دلیل شما چرا پس تو تلوزیون پخش میشه؟ برنامه هفت ترانه که یادتون هست و الان نوا و نما ما چند نوع ساز محلی داریم کردی لری گیلکی ترکی لکی و . . . اینا همش چرت چرا چون مارو از یاد خدا قافل میکنه؟! اتفاقا من هر از گاهی که آهنگ گوش میدم به خدا فکر میکنم و جالبه بدونید ما بیشتر از 40 نوع رقص کردی داریم چرا چون کردا به شاد بودنشون خیلی اهمیت قائلن بعد یه چیزی ما نوحه گوش کنیم یاد خدا میوفتیم اونم نوحه هایی که الان هست طرف یه جوری با هنجرش بیس میده آدم میخواد کلشو بکوبه دیوار منتظر نظرات بعدی هستم.