دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: نکات مهم و کاربردی برای پیاده روی زیارت اربعین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار بخش مذهبی
    ارسال تشکر
    7,424
    دریافت تشکر: 12,850
    قدرت امتیاز دهی
    7194
    Array

پیش فرض پاسخ : نکات مهم و کاربردی برای پیاده روی زیارت اربعین

نوشته اصلی توسط طلیعه طلا
    - اگر در راه زیارت او؛ پس از حبس، کتک بخورد، چه پاداشی دارد؟
    - برای هرضربه ای، یک حوری بهشتی برای اوست.( کامل الزیارات، ص 124 )

[/QUOTE]
    نقل قول نوشته اصلی توسط نو آور نمایش پست ها
    حدس می زنم شدت ضربه ها، درجه خوشگلی حوری را مشخص می کند.
    تمسخری در کار نبود؛ ضربه داریم تا ضربه، پس قاعده «هر ضربه = یک حوری»، در ذاتش بی عدالتی داره.

در ضمن بهم اتهام زدید که نیاز به اثبات داره. تفاوت مسلمانی من این است که من؛ زمانی که کار نیکی انجام بدهم، چرتکه شمارش حوری در دستم نیست.
    از نظر من موضوع مهمی نبود. جناب s.r.sahar دغدغه دین دارند که قابل تقدیر است. البته من هم نگران سطحی نگریها، واپس گرائیها و ترویج باورهای مذهبی غلط در جامعه ایران هستم. بهتره ما ایرانیها (از جمله خودم) یاد بگیریم اولا اگر اعتقادی داریم، آن را بر پایه های محکمی استوار کرده باشیم که تا این حد نقد پذیر نباشد و ثانیا به اعتقادات اشخاص بر مبنای استدلال خرده بگیریم و نه اینکه به خود اشخاص حمله کنیم. گفته های همه را بشنویم و بعد بهترینش را انتخاب کنیم. گاهی طرح یک سوال به این خاطر است که ژرفنای تفکرمان را افزایش دهد تا موفق شویم تزها و آنتی تزها را با دو سلاح عقل و علم، ارزیابی کنیم.
    سلام جناب نوآور

1. پیامبر قبل از رحلت شون دو تا امانت گرانبهای جدا نشدنی رو بهمون توصیه کردن
    ما مجاز نیستیم از معنی ظاهری عبارات قرآنی و روایی که باطنی عمیق تر دارن برداشت شخصی داشته باشیم

2. با در نظرگرفتن تفاوت های فردی باید پاداش های مختلفی تعریف شده باشه ...
    تعداد کمتری از افراد به واسطه بالا بودن ظرفیت وجودی شون و تقید و اعمالی که ازشون سر میزنه ، پاداش رو بالاترین حد درجه یعنی خود خدا می خوان نه مراتب پایین تر .
    پس حوری بهشتی منافاتی با سختی ای که متحمل میشن نداره .

3. مطلب بعدی این که اصلا حوری از منظر شما چیه که توصیف ظاهری زیبا رو بهش متصل کردین ؟
    شاید منظور این روایت این باشه شما به جهت میزان خلوص و رفتار نیت فعلی و فاعلی تون می تونید از نعمات الهی در بهشت منتفع بشید

4. مطلب شما درست ! ولی ما نمیتونیم با دو دو تا کردن علم ناکافی مون به ارزیابی و نقد مسایل دینی که همه جانبه در نظر گرفته شده بپردازیم و اون ها رو به این شکل ارزیابی کنیم یا گاها تو مباحثی که انجام میشه ربوبیت و عدل خدا رو زیر سوال ببریم
    همون طور که خودتون می دونید به جهت شرایط حاکم ایجاد شده موارد ویژه و استثنائات کمی تو احکام فقهی نداریم
    مثل وجوب زیارت امام حسین علیه السلام با وجود خطر که سفر زیارتی حج رو تو چنین حالتی حرام اعلام کردن یا خوردن تربت سید الشهدا علیه السلام به جهت شفا رو که خوردن خاک حرام اعلام شده ( یعنی یه فرد میتونه با کاری که انجام میده و اتصالی که ایجاد می کنه قوانین صوری ساخته شده توسط من بنی بشر رو زیر پا بذاره و فرتر بره که هیچ ... بلکه میتونه واسط بی نظیری برای رسیدن سهل و سریع تر من به مقصدمم بشه )
    اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر

2. 5 کاربر از پست مفید طلیعه طلا سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)