سلام جناب نوآور
بنده در حد توان و دانسته هام جواب شما رو میدم
ببینید این اجتماع سه روزه از نجف تا کربلا یک نشانه است ، نشانه از مظلومیت خاندان امام حسین (ع) که با تمام ارج و قربی که در برابر خداوند و ملت داشتن به اسارت گرفته شدن و طی این مسیر کلی سختی کشیدن ، این حرکت یادآور این جنایت بزرگ بشریت و حقانیت آن چه در کربلا برای بهترین بندگان خدا افتاده هست
خب همونطور که خودتون میدونید هر اجتماعی فوایدی هم داره
ببینید مثلا در این پیاده روی از همه جای جهان شیعیان با سعی میکنند بیان داشتیم که از آمریکا ، انگلیس و هلند و کشورهای آسیای شرقی و همه جا اومدن ، این باعث تعامل ملیتی هم میشه و از احوالات دیگر هم مذهبی ها و مردمان جهان هم با خبر میشیم
خب مثلا من به فرض مثال یه طلبه قم هستم با یه بانویی از آمریکا در اونجا آشنا میشم ایشون میگن ما امکانات کمی برای گسترش دین داریم مثلا قرآن میخوایم کتاب میخوایم و.... خب من اگه وظیفه شناس باشم این خبر رو به مرکز حوزه تبلیغات علمیه میدم و با توجه به این که آدرس رو از اون همسفر گرفتم براش امکانات تبلیغ میفرستم
خب این حرکت علاوه بر ثواب (صواب) سه روز پیاده روی باعث کمک به ترویج دین اسلام هم شده ام
دوم این اجتماع مطمئنا بازخورد جهانی داره و دو دلیل رو اثبات میکنه یک شیعه برای دینش و کمک به هم نوعش همیشه آماده است و هیچ دشمنی حق تعرض نداره و دوم اگر دیگر انسان ها این جمعیت را ببینند دلیل این را هم میخواهند بدانند پس کنجکاوی برای این دلیل خودش نوعی تبلیغ به اسلامه
سوالی هست در خدمتم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)