سلام زهره جونم
خب من گیلانی نیستم ولی شاید بتونم یه ذره کمک کنم
بهترين زمان برداشت زيتون جهت تهيه زيتون شور و زيتون پرورده انتهاي فصل تابستان و زماني است كه ميوه گياه سبز روشن و مايل به زرد مي باشد. در اين زمان ميوه گياه هنوز سفت مي باشد. تاخير در زمان برداشت باعث مي شود ميوه به تدريج نرم گردد و رنگ آن به تدريج به رنگ بنفش، قهوه اي و در نهايت كدر گردد. كه در اين صورت ميوه آماده برداشت جهت استخراج روغني مي باشد.
پس از چیدن زیتون آن را ۲۴ساعت در هوای معمولی دور از نور خورشیدنگهداری کنید سپس زیتونهارا در سطح صاف بشکنید ودر نمک سنگی وآب بخوابانید هر ۲روز یکبار آب انرا عوض کنیدطی ۱۵ الی ۲۰روز زیتون شماآماده مصرف است
علاقه مندی ها (Bookmarks)