خیلی دلم میخواست برای تدریس نگاره 9 مسجد بریم و گلدونه های اول یاس با فضای مسجد در وقتی از روز آشنا بشن که فقط خودشون هستن تا آموزش های لازم رو با دقت کسب و درک کنن. مثلا با نحوه ورود به اماکن مقدس آشنا بشن ،امام جماعت رو از نزدیک ببینند ، صف وایسادن تو نماز رو یاد بگیرن ، آداب نماز جماعت رو بشنوند و منبر رو لمس کنن ، سقف و گنبد مسجد و گلدسته هاش رو نظاره کنند و ... که نشد
برای تدریس نگاره 8 هم هر چی منتظر شدم طبق برنامه اردویی بریم باغ وحش که شکر خدا اونم به سرانجام نرسید . واسه همین دست به کار شدم و و یه سری شکل آهنربایی از حیوانات داشتم که اون ها رو دادم دست شون تا لمسش کنن و خوب ببینند
بعد در مورد ویژگی های اون ها فکر کنن . عالی شد . یه طوری که همون جا مفاهیم علوم بخش جانوران رو هم جا انداختم مثل تقسیم بندی جانوران به حیوانات اهلی و وحشی و نوع حرکت و غذاشون و نحوه دفاع از خود موقع حمله دشمن و ...
بعد ربطش دادم به درس فارسی که صدای اول و آخر و تعداد بخش کلمه اون جانور رو بگن و سه تا از اعضای بدنش رو معرفی کنن که براش خیلی مهمه و اول و آخر اونها رو هم بگن و خلاصه این که زیر و بم اون جانور رو بکشن بیرون![]()
و در نهایت برای تقویت اعتماد به نفس ، یه چند نفری همه موارد بالا رو برای دوستاشون با حرکت بین نیکمت ها بازگو کردن ...
این ها نمونه ای از فعالیت اون روزه:
علاقه مندی ها (Bookmarks)