خب عذرخواهی میکنم بابت دیر کرد جوابم
بله
من صد در صد مطمئنم
به گوششون میرسه هر روز هر لحظه ولی مانند مثل کسی که به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد هستش
نمونه مثال رو براتون عرض کردم که مثل روز قدس همین امسال در ماه مبارک دیدیم که چه نتیجه ای داشت
ببینید روشی که به کار بردید برای امر به معروف اصلا صحیح نیست شما نه تنها نهی از منکر نمکنید دارید یه واجب و مستحب رو نفی میکنید
من گفتم چیزی که شما عرض کردید برای قشر پز و افاده اسلامی هستش شما به این قشر دوهزار و چهل و هشت بار نهیب بزن عمرا قبول کنه
پس این در برگیرنده کل جامعه نیست نمیشه این امر رو به کل جامعه نسبت داد من از شما سوال میپرسم نداریم کسایی که اقشار متوسط جامعه هستند ولی حجشون هم رفتن و دستگیری مستمند هم دارن؟
شرمنده این رو عرض میکنم ولی ما هم دغدغه مند اقشار ضعیف نیستیم فقط میخوایم مث اون حاجیا بگیم ما چقد خوبیم،حالا اونا باحج رفتن مکرر ما با بوق کردن این آدما برای سیاهنمایی
وگرنه منه نوعی واقعا دغدغم این بود میرفتم شناسایی میکردم چند بار کمک میکردم میدیدم واقعا کمک بیشتر میخوام میگفتم فلانی فلانی خانواده هست این شکلیه میاین کمک؟
پس ماهم دست کمی از انسان های متظاهر نداریم به ارکان دین کاری نداشته باشیم اونا مشکلی ندارن مشکل خودمونیم
سوالی بود درخدمتم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)