دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: چرا ما باید بریم حج که چی بشه ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار بخش مذهبی
    رشته تحصیلی
    کاردانی کامپیوتر-نرم افزار
    ارسال تشکر
    4,555
    دریافت تشکر: 2,776
    قدرت امتیاز دهی
    1901
    Array
    جوان ایرانی's: جدید67

پیش فرض پاسخ : چرا ما باید بریم حج که چی بشه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد حسین بابایی فرد نمایش پست ها
    به نظر شما چقدر صدای برائت مسلمین به گوش ظالمین میرسه؟
    خب عذرخواهی میکنم بابت دیر کرد جوابم
    بله
    من صد در صد مطمئنم
    به گوششون میرسه هر روز هر لحظه ولی مانند مثل کسی که به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد هستش
    نمونه مثال رو براتون عرض کردم که مثل روز قدس همین امسال در ماه مبارک دیدیم که چه نتیجه ای داشت
    ببینید روشی که به کار بردید برای امر به معروف اصلا صحیح نیست شما نه تنها نهی از منکر نمکنید دارید یه واجب و مستحب رو نفی میکنید
    من گفتم چیزی که شما عرض کردید برای قشر پز و افاده اسلامی هستش شما به این قشر دوهزار و چهل و هشت بار نهیب بزن عمرا قبول کنه
    پس این در برگیرنده کل جامعه نیست نمیشه این امر رو به کل جامعه نسبت داد من از شما سوال میپرسم نداریم کسایی که اقشار متوسط جامعه هستند ولی حجشون هم رفتن و دستگیری مستمند هم دارن؟
    شرمنده این رو عرض میکنم ولی ما هم دغدغه مند اقشار ضعیف نیستیم فقط میخوایم مث اون حاجیا بگیم ما چقد خوبیم،حالا اونا باحج رفتن مکرر ما با بوق کردن این آدما برای سیاهنمایی
    وگرنه منه نوعی واقعا دغدغم این بود میرفتم شناسایی میکردم چند بار کمک میکردم میدیدم واقعا کمک بیشتر میخوام میگفتم فلانی فلانی خانواده هست این شکلیه میاین کمک؟
    پس ماهم دست کمی از انسان های متظاهر نداریم به ارکان دین کاری نداشته باشیم اونا مشکلی ندارن مشکل خودمونیم
    سوالی بود درخدمتم
    امام حسین علیه‌السلام معلم مقاومت آگاهانه است.

امام خامنه ای

2. 4 کاربر از پست مفید جوان ایرانی سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع