خب من در حد توانم جواب سوال شما رو میدم
خب ببینید دین اسلام یک سری اصول داره که شامل توحید ، معاد، عدل ، نبوت و امامت هست و ده جز فروع دین داره که حج ، نماز، روزه ، زکات، خمس ، تبلی ، تبری، جهاد، امر به معروف و در انتها نهی از منکر هستش
حج یکی از فروع دین می باشد و هر ساله ما یک ماه اختصاص به حج واجب داریم ، این عمل تنها رفتن و زیارت خانه خدا نیست در همین اعمال حج بسیار نکات ریز انسانیت وجود داره
حالا کی گفته بریم حج اونم خدا گفته و دستور الهی ، کی گفته اونجا خونه خداست بازم خدا بر پیامبر الهی وحی نازل کرده ، قبله اول ما مسجد الاقصی بوده و در زمان پیامبر با وحی الهی این قبله تغییر میکنه
ببینید هر سفری یک هزینه خاص خودشو داره قرار نیست مسافرا رو بفرستیم اونجا مشقت بکشن ! خودشون هزینه رفاهشون رو تامین میکنن
ببینید حرفتون کمی درسته چرا میگم کمی چون شما دارین با قشر خاصی صحبت میکنین
بینید یه سری از اعمال دین شدن ملعبه ریا ! یکی که مالش رو داره با سالی یه بار حج رفتن نشون میده وای من چه آدم خوبیم ولی یه مریضی بیاد در خونش رو بزنه بهش محلم نمیده! این آدم مشکل داره و معنای واقعی حج و اسلام رو نفهمیده ! پس نمی تونیم به پای اسلام تمومش کنیم ، مشکل جوانان امروز ما اینه اگه یکیو دیدن فلان ظاهر مذهبی رو داره ولی کار خطایی انجام میده پای دین میزارنش
یکی هم ممکنه سالی یه بار حج بره به قول شما 27 بار رفته باشه حج ولی در خفا کمک مالی خودشو داره دست مستمند رو میگیره خمس مالشو میده و به قول معروف کارش درسته ، حالا این آدم در ظواهر به نظر شما با اونی که 27 بار رفته حج ولی این کارو نمیکنه چه فرقی داره؟
ببینید خیلی قیاس بدیه که یه عمل واجب و مستحب در اسلام رو همیشه با مشکلات اقشار پایین مقایسه میکنند ، خوبه مثلا بگیم طرف سالی پونزده بار آنتالیا ، مسافرت دور اروپا و ... داره چرا اون پرداخت نمیکنه بیماری فلانی رو ؟
جمله آخرتون به حد مرگ ازش بیزاری اعلام میکنم چون چیزی رو که عرب جماعت رو قوی کرد پول نفت نفت و متاسفانه خریدای بازاری حجاج
اگر واقعا هدف فرهنگ سازیه ، بگین چرا وقتی کسی میره حج با خودش شونصد نوع سوغاتی از بچه نوه دختر عمه گرفته خرید میکنه تا همسابه فلان
هیچ گونه خریدی اونجا نداشته باشن و به خانواده پول سوغاتی های مورد نظر رو بدن در خود کشورمون اونم محصولات داخلی و صنایع دستی رو خرید کنن (حرفی که رهبر مملکتمون گفتن، کیه که گوش کنه!)
در ضمن حج واجب شرایط داره ، یکی از شرایطشم اینه که فرد باید مستطیع مالی باشه یعنی تمکن مالی داشته باشه و قرض و وام بدهی اینا نداشته باشه این شرط جمله آخرتون رو کاملا نقض میکنه
بنای کار غلط بعضی از خواص رو نمیشه به فعل کار حج ربط داد ! اینکه طرف واسه ریا و گرفتن چهار تا پست و پول مقام اینکارو میکنه نمیشه پای دین گذاشت ، متاسفانه بدعت در دین ما زیاد وارد شده ، نه در دین ما در فاعل و انجام دهنده دین ، هر کدوم قسمتی از دین رو میگیریم باهاش یه بوقی درست میکنیم که ملت ببینید من چی کار میکنم یا من چقد خوبم متاسفانه
چیزی که شما گفتین یک اصل انسانیته ولی باید دونست بعضی وقتها بعضی حرفها رو چطور زد
فقط باید گفت خدا به آدم ثروت میده ظرفیتش هم بده راه درست مصرف کردنش هم بده
میشناسم طرف یک سوم مالش حدود 50 میلیارد میشد که بعد مرگش خرج فلان کار بشه ولی بعد مرگش وراث به اونم رحم نکردن با وجود چنین آدمهایی میشه گفت دین مشکل داره یا طرف؟
وقتی از فروع دین بی افتیم اصولشم یادمون میره بدعت و انحراف در دین زیاد میشه اونوقت دیگه هیچ دینی وجود نداره قبول دارین؟
با آیه ای هم که گذاشتید بسیار موافقم ، کسی که بخواد به ریشش تبر بزنه اول خودش خشک میشه
سوالی بود درخدمتم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)