به نام خدا
روضه شب دوم محرم ( ورود به کربلا )
ای گشته قیامت ز قیامت بر پا .....................ای صولت حیدری و ای خون خدا
گریه همه روز و شب به مظلومی تو ............ از جانب خیل عاشقانست روا (صلوات)
شب های روضه دل من میشه اسیــــر و مبتلا .....................پر می زنه مرغ دلم میــــره به سمت کربلا
من همونم که عمــــــــریه در به در روضه هاتم .....................شب هـــــــــمه شب تو هیئتا زائر کربلاتم
اشـــــــک غمت به چشم من آقا گذاشته رد پا .....................بعد یه عمری نوکری من و نبــــــردی کربلا
اگه نیام زیارتت مرگــــــــــم و از خدا می خوام .....................به دل من برات شـــده به زودی کربلا میام
کاش که می شد دوباره به دست و پات بیفتم .....................حاجت این دلم رو اون روز برات می گفتــم
آقــــــــــا بدم مـــــــــــی دونم ولی دلم باهاته .....................شب های جمــــــــــعه والله دلم تو کربلاته
السلام علی الحسین ... و علی علی ابن الحسین ... و علی اولاد الحسین ... و علی اصحاب الحسین ... سلام به ماه محرم ... سلام به سرزمین کربلا ... سلام به حسین و زینب و بنی هاشم ... سلام به خیمه هایی که تازه داره بر پا میشه ... سلام به خیمه هایی که غارت میشه ... سلام به خیمه هایی که به آتش کشیده میشه ... کاروان رسید به دشت نینوا ... دیدند آقا ایستاده ... اشک از چشمان مبارک جاریه ... همون جا همه فهمیدند که با چشم گریان از کربلا بیرون می روند ... دور بابارو گرفتند ... حســـــــــین ...
ایــــن زمین بوی عجیبی می دهد .....................بوی جانسوز غریبی می دهد
این زمین معنا گر یک مطلب است .....................اول آوارگــــــــــی زینب است
ایــــن زمین بوی اسیری می دهد .....................کربلا بوی یتیمـــــی می دهد
اما "میون همه دل ها امون از دل زینب (2)" گفت حسینم :
نمی دانم چه آید بر ســــــر من .....................که می لرزد تمام پیکر من
برادر جان دل زینـــب گواه است .....................که بر ما این بیابان قتلگاه است
از آن ترســــــــــم دلم آذر بگیرد .....................عدو از دختران معجر بگیرد
از آن ترسم ز کشته پشته بینم .....................برادر زاده ها را کشته بینم
از آن ترســـم که عباس علمدار .....................فتد از پای و دستش افتد از کار
از آن ترســم تنت بی سر ببینم .....................تنت در خون و خاکستر ببینم
از آن ترسم به نی بینم سرت را .....................به زیر پای مرکب پیکرت را
حسین آمد کنار زینب گفت خواهرم اینجا همون جاییه که برادرت رو شهید می کنند ... این جا همون جاییه که فرزندانت رو می کشند ... زنا رو به اسارت می برن ... بچه ها و اطفال رو می ترسونن ... این جا همون جاییه که خیمه ها رو غارت می کنن ... بی حرمتی می کنن ...
خواهرم این جا زمین کربلاست ............... این زمین غصه و درد و بلاست
می برند این جا گلو حنجرم .....................پیش تو بر روی نی آید سرم
کجا رو می گفت حسین ؟ همون لحظه ای که زینب نظر کرد دید " والشمر جالس علی صدر الحسین" شمر با خنجر بریده بر سینه حسین ..... اما لحظاتی نگذشت زینب دید زمین و آسمان لرزیدن گرفت ... وقتی گرد و غبار به زمین نشست زینب یه نگاهی کرد و ناله ای زد ... مگه چه دید زینب ؟ من بمیرم ... دید سر بریده حسین بالای نیزه ... همه بگیم یا حسین ... یا حسین ... یا حسین ...
******** سینه زنی
یا حسین و یا حسین .... یا حسین و یا حسین
می رسد هرجا به گوش بانگ چاووش عزا (2) .....................کوچه ها و تکیه ها شد سیه پوش عزا
شد محرم ، ماه ماتم ، در غم مولا حسین
اهل دل بر سر زنان ، بی قراری می کنند .....................در غم خون خدا سوگواری می کنند
چشم گریان ، سینه سوزان ، ذکر لب ها یا حسین
روضه خوان غربت آل پیغمبر شوید .....................داغدار صد بغل لاله پرپر شوید
بسته عالم ، عهد ماتم ، در محمرم با حسین
می دهد بوی خدا محفل ذکر غمت .....................شد حسینیه ، دل عاشقان از ماتمت
نینوای ناله گشته سینه های ما حسین
یا حسین و یا حسین و یا حسین (2)
دوباره ماه مصیبت دوباره ماه غمه .....................عطر کربلا مباد از کوچه ها محرمه
دلاتونو پر بدین مثل اویس قرنی .....................دارن از راه می رسن دسته های سینه زنی
مردم امسال نکنه واسه آقا کم بذاریم ..................... آخه هرچی داریم از حرمت مولامون داریم
ای کبوتر دلا نظر اابوفاضل تو .....................دست عباس تو باب حاجت سائل تو
مگه میشه دل ما مقابل تو نباشه .....................تو حسینیه دل شمایل تو نباشه
یکی سقای حسین یکس علمدار حسین .....................هرکسی یه کاری داره توی بازار حسین
یکی سقا میشه و مسافرارو آب میده .....................یکی گهواره خالی علی رو تاب میده
منابع : شور عاشور و جزوه مداحی آسان 3 معراج
علاقه مندی ها (Bookmarks)