سلام ... دیروز یه بحثی ایجاد شده بود تو یکی از فضاهای مجازی که دختر ها باید چه ویژگی هایی داشته باشن ؟ / مثلا نجابت ، زیبایی ، معصومیت ، نازدار یودن و پاکی و... / در حین بحث یک نفر سوال کرد که پاکی در خانم ها چه معنی ای داره ؟ میگفت:
"پاک بودن تو خانم ها مشخصه .از خیل عظیمی از آقایون عصبانی ام که موقع ازدواج به طرز شدیدی اعتقاد پیدا میکنند دختر باید پاک باشه درحالی که قبل از اون توی روابط متعددشون این پاکی براشون محلی از اعراب نداشته! همه این اتفاق دقیقا میشه نگاه غیرانسانی به دخترا. من از این نگاه غیر انسانی حرف میزنم. صریح بگم. در دایره لغات این آقایون نود و نه درصد ویژگی های یه دختر پاک سندیتش برمیگرده به بکارت. عرض کردم سندیتش، حالا دو ساعت برای شما آسمون ریسمون ببافن که نه اینطوری نیست. در نهایت بهشون بگو فلان دختر همه این ویژگی ها رو داره فقط باکره نیست. جواب میدن پس پاک نیست. در نتیجه عمده تعریفشون از پاکی درنهایت برمیگرده به همون بکارت.حالا که اینجابکارت شده قانون، شده ضمانت پاکی. برای آقایون چه ضمانتی هست؟ یا چجوری مشخصه؟ اگه مشخص نیست. پس ضمانتی نیست. با این حال از دختر سند پاکی میخوان. خب این انسانیه؟ "
من سوالم اینه
اصلا داشتن بکارت برای دختر ها سند منطقی و معقولی بر پاک بودنشونه ؟
اگر آره
چرا آقایون یه همچین سندی ندارن ؟
این ناعادلانه نیست ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)