دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 248

موضوع: صندلــی داغ با حضـــور خانم *fatima*

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    دریافت تشکر: 19,588
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array
    *FATIMA*'s: جدید75

پیش فرض پاسخ : صندلــی داغ با حضـــور خانم *fatima*

نقل قول نوشته اصلی توسط evin Allah نمایش پست ها

دوست داشتید و دارید که چه چیز بیش از همه در بین مردم فرهنګ سازی بشه ؟

صداقت داشتنشون ،اعتماد

چه مواردی رو بی فرهنګی می دونید ؟ خودتون برای ترویج این فرهنګ ها چه اقداماتی کردید ؟ خودتون رعایت می کنید ؟

زدن حرف های زشت و رکیک و ... ! من خودم از این حرفا نمیزنم

جهت کمبود های برخی افراد خصوصاً جوان ها که منجر به رو آوردن به برخی مسائل چون اعتیاد و غیره میشه ، باید چه تدابیری رو اندیشید ؟

کمبودهاشون رو جبران کرد !

چرا مردم به این درک نرسیدن که حتماً لزومی نداره جریمه یا اخمی بالای سرشون باشه تا به قانونی عمل کنن ؟ مثال در رانندګی چرا تا پلیسی یا دوربینی نباشه خیلی ها از قوانین تخطی می کنن ؟ چه زمانی به این درک خواهند رسید ؟

چون فکر میکنن خودشون همه چی بلدن ! فکر نمیکنن که حادثه خبر نمیکنه و همه این قانون ها برای حفظ جان خودشونه ! هر وقت که یه حادثه ای گریبانگیرشون میشه میفهمن متأسفانه !

بچه بودیم اګه کسی می ګفت : چهار ساعته داری بازی می کنی ، تلویزیون میبینی و ... در حالی که یک ساعت بود یا می ګفتن : 100 مرتبه اینو دیدی ، ګوش دادی ، ګفتم و ... / حساسیت به خرج میدادیم اوایل و بهمون میګفتن اینا اصطلاحه ... بزرګ تر شدیم از این اصطلاحات فراوون به کار بردیم ، صبحا میګیم مثلاً به کوچکتر از خودمون ، پا شو کلاست تموم شد ، دیرت شدا در حالی که یک ساعت مونده ، یا زیاده این موارد ... چرا اینجوری شدیم ؟ پاکیمون کم شده که دیګه اینا رو دروغ نمی بینیم ؟ شما معتقدین اینا دروغن ؟ یا نه همون اصطلاح هستن ؟ چرا باید اینطور جا بیفته ؟ چرا برای شدت بخشیدن به یک موضوع که میشه جور دیګه ای با بعد مثبت عنوان کرد اینطور روی صحنه میایم ؟ کدر شدیم ؟ نظرتون کلاً ؟ (اصلاً بچه بودین حساسیتی هم نشون میدادین ؟)

مامان من هم ، هر وقت میخواست منو بیدار کنه همیشه میگفت پاشو 7/30 ! دیر شد مدرست و ... ! اینقدر استرس وارد میشد که نگو ! بعد که حاضر میشدیم تازه میفهمیدیم مثلاً ساعت تازه 7/30 شده !

بعد از یه مدتی با مادرم نشستم صحبت کردم که عاقا نگو چنین حرفایی رو ! جدا از اینکه داری دروغ گفتن رو به من یاد میدی استرس زیاد هم به من میدی

به جاش بیا یه کاری کن ! همون ساعتی که باید بیدار شم بیدارم کن دیدی بیدار نشدم حالا وسیله های دیگه رو بکار ببند مثلاً جاروبرقی کن ، خیاطی کن ، در کابینت رو بزن به هم ، ..... ( گرچه الان پشیمونم از گفتن چنین حرفایی ! وای صدای خیاطی صبح زود )

لازم نیست برای هرکاری دروغ رو پیش قدم کنیم اینجوری هم خودمون دروغگو میشیم هم بچه هامون ! راه حلای مختلفی وجود داره البته نه مثل راه حل من

خب موارد بی فرهنګی رو ګفتیم ولی فرهنګ های فوق صحیح رو هم بګیم خوبه ، مثبت بریم جلو ؟ چیا هستن ؟

بریم هممون یه جورایی مهربونیم

جامعمون چقدر از اسلام دور هست ؟

فیفتی فیفتی شاید ! شاید هم 40%

چی میشه که به یک کتاب لقب اعتبار رو میدیم ؟

قلمش

آیا به نظرتون محبوبیت ګاهی با اعتبار در جامعه اشتباه ګرفته میشه ؟

گاهی شاید

کدوم کشور رو از نظر فرهنګی برتر می دونید ؟

کانادا

اخلاق بحثش از فرهنګ جداست ؟

نع

چه شخصی رو خوش اخلاق می دونید ؟ با چه خصائص و ویژګی هایی ؟

اخلاقش خوب باشه دیگه !

یه عده هستن خودشون نیستند ، مثلاً از دید مادی بنګریم ، وضع خوبی ندارن اما خودشون رو معکوس نشون میدن یا بالعکس وضع مادی خیلی خوبی دارن خودشون رو بالعکس جلوه میدن ؛ نظرتون در ارتباط با این اشخاص ؟ چه کمبودی دارن که اینطور هستن ؟

حسادت شاید !

یه عده هم هستن در خرید زیاد می خرن با کیفیت عادی اما یه عده هم هستن کم می خرن (به جا) ولی با کیفیت عالی ، نظرتون در رابطه با هر دسته ؟ شما جزء کدوم دسته هستید ؟

هرکی متناسب با وسع مالی خودش خرید میکنه ! و اینکه هرکی یه ایده ای برای زندگیش داره !

یکی یه کفش میخره برای سالیان سال استفاده میکنه یکی نه زود دلش میزنه معمولی میخره که بعد دوباره یکی دیگه بخره !

من کیفیت هام معمولیه ولی این به این معنی نیست که زیاد میخرم

وقتی بی فرهنګی شخصی رو در اموری می بینید ، بی خیال هستید ؟ یا تذکر می دید ؟ یا به صورت عملی اګه امکانش باشه خودتون انجام میدید در اوشون کمی لاآقل تأثیر بګذاره ؟ (غریبه یا آشنا هر مدلش)

اگه آشنا باشه که تذکر رو میدم ! ولی غریبه رو معمولاً بی خیالش میشم ، ج نمیدم

نظرتون راجع به اینکه اوقاتمون رو با طبیعت مطابقت بدیم چی هست ؟ منظورم اینه که مثلاً بیدار شدنمون هم زمان با بیداری پرندګان ، مثال عرض کردم

عالیه !

توصیف کنید و نظرتون و شرح بدین و غیره :

آخه یه آدم بی احساسی مثل من ، چجوری میتونه عکس رو توصیف کنه آخه !!!!!!

و دیګر ؟!

اګه بخواین به شخصی چیزی آموزش بدید چه طور اقدام می کنید؟ اګه بزرګسال باشه چه طور؟ اګه همسنتون باشه چه طور؟ اګه کودک باشه چه طور؟

اصلاً فکرش رو هم نکن ! با کودکان معمولاً اولش کتاب های روانشناسی میخوندم ، بعد کتاب های آموزشی بعد با لهجه کودکانه ادامه میدادیم !

کافیه دیګه
    سربلند باشید در پناه الله فاطیما خانوم
    شما هم سربلند باشی در پناه خدا زهرا جونم
    علف هرز چيست ؟!
    گياهى است كه هنوز فوايدش كشف نشده است
    ....
    بحث: زندگی با گیاهان دارویی

2. 8 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)