شنیدین معمر قذافی هم خیلی به گریم و آرایش علاقه داره ؟! اینم عکسش :
توی گوگل قسمت تصاویر search کنید : ghaddafi ببینید این پیرمرد چکار میکنه !!!
شنیدین معمر قذافی هم خیلی به گریم و آرایش علاقه داره ؟! اینم عکسش :
توی گوگل قسمت تصاویر search کنید : ghaddafi ببینید این پیرمرد چکار میکنه !!!
Good Thought, Goods Words, Good Deeds
اندیشه نیک، گفتار نیک، کردار نیک
بچه ها تو فکر به ثبت رسوندنه اختراعاتشون هستن و هر روز علمشون رو از لحاظ پزشکی و مهندسی ارتقا میدن اون وقت
شما جواب من رو بدین به نظر شما فلان دختر که به قول نوا خانوم موهای طلایی داشت تونست منو تحریک کنه یا نه؟
بچه ها تو فکر برگزاریه سمینارشون تو ایتالیا هستن
حالا فلان دختری که...
من یک جا این حرف رو زدم اینجا هم میگم که ایا با این طرز تفکر و این دیدگاه میتوان ره به جایی برد؟
تاپیک اسراری در مورد خانومها تاپیکه جالبیه ولی بعضی وقتها مباحثه بی ارزشی توی اون زده میشه
تمامیه این مباحث به نظر من با یک جمله تموم شدنیه
شکل حضور هر فردی در جامعه و نوع نگرشش به یک اصل بر میگرده و اون هم اصالت خانوادگیه حالا صحبت کردن در مورد حاشیه ها ...
Im the architect of my own distraction
چرا زنان گریه می کنند؟؟!!!!
یک پسر کوچک از مادرش پرسید چرا گریه می کنی؟
مادرش به او گفت: زیرا من یک زن هستم پسر بچه گفت: من
نمی فهمم
مادرش او را در آغوش گرفت وگفت : تو هیچگاه نخواهی فهمید
بعدهه پسر کوچک از پدرش پرسید : چرا مادر بی دلیل گریه
می کند
پدرش تنها توانست به او بگوید : تمام زنها برای هیچ چیز گریه
می کنند
پسر کوچک بزرگ شد وبه یک مرد تبدل گشت ولی هنوز نمی
دانست چرا زنها بی دلیل گریه می کنند
بالاخره سوالش را برای خداوند مطرح کرد و مطمئن بود که خدا
جواب را می داند.او از خدا پرسید : خدایا چرا زنها به آسانی
گریه می کنند؟
خدا گفت زمانی که زن را خلق کردم می خواستم که او موجود
به خصوصی باشد بنابراین شانه های او را آنقدر قوی آفریدم تا
بار همه دنیا را به دوش بکشد و همچنین شانه هایش آنقدر نرم
باشد که به بقیه آرامش دهد
من به او یک نیروی درونی قوی دادم تا توانایی تحمل زایمان بچه
هایش را داشته باشد و وقتی آنها بزرگ شدند توانایی تحمل
بی اعتنایی آنها را نیز داشته باشد
به او توانایی دادم که در جایی که همه از جلو رفتن نا امید شدند
اوتسلیم نشود و همچنان پیش برود ، به او توانایی نگهداری از
خانواده اش را دادم حتی زمانی که مریض یا پیر شده است بدون
اینکه شکایتی بکند
به او عشقی داده ام که در هر شرایطی بچه هایش را عاشقانه
دوست داشته باشد حتی اگر آنها به او آسیبی برسانند ، به او
توانایی دادم که شوهرش را دوست داشته باشد و از تقصیرات
او بگذرد و همیشه تلاش کند تا جایی در قلب شوهرش داشته
باشد. به او این شعور را دادم که درک کند یک شوهر خوب هرگز
به همسرش آسیبی نمی رساند اما گاهی اوقات تونایی
همسرش را آزمایش می کند و به او این توانایی را دادم که که
تمامی این مشکلات را حل کرده و با وفاداری کامل کنار شوهرش
باقی بماند
و در آخر به او اشک هایی دادم که بریزد . این اشک ها فقط مال
اوست وتنها برای استفاده اوست در هر زمانی که به آن نیاز
داشته باشد . او به هیچ دلیلی نیاز ندارد تا توضیح دهد چرا اشک
می ریزد
خدا گفت : زیبایی یک زن در چشمانش نهفته است زیرا
چشمهای او دریچه روح است ، و در قلب او جایی که عشق او
به دیگران در آن قرار دارد
خوب ببخشید من یه مدت افتاده بودم گوشه بیمارستان نبومدم
در خدمتیم
بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیمباشد که نباشیم و بدانند که بودیم
[QUOTE=memar koocholo;59789]
oh oh ببینید یه خانوم همیشه می خواد که زیبا باشه چون هیچوقت از زیبایی سیراب نمی شه اون مردی که دیدش اینه مشکل داره یه خانومی که آرایش متوسط داره نباید باعث مشکل یه پسر شه مگه اینکه خود پسر مشکلاتی و داشته باشه و اینکه امیدوارم همسر شما همیشه برای شما آرایش کنه...
بسم الله الرحمن الرحيم
إن الحمدلله نحمده ونستعينه ونستغفره، ونعوذ بالله من شرور أنفسنا ومن سيئات أعمالنا، مَن يهده الله فلا مضلَّ له ومَن يضلل فلا هادي له، وأشهد أن لا إله إلاَّ الله وحده لا شريك له، وأشهد أنّ محمداً عبده ورسوله. ثم أما بعد:
از ظريفترين خصوصيات زنان، توجه زياد به ظاهر خود و آراستگي و آرايش است، که اين خصوصيت از زمان کودکي نمايان ميشود.
خداوند تعالي ميفرمايند: ﴿أَوَمَن يُنَشَّأُ فِي الْحِلْيَةِ وَهُوَ فِي الْخِصَامِ غَيْرُ مُبِينٍ﴾. (الزخرف: 18).
«آيا کسي را که در لابهلاي زينت و زيور پرورش مييابد، و به هنگام گفتگو و کشمکش در بحث و مجادله (به خاطر حيا و شرم و عاطفة نازکي که دارد) نميتواند مقصود خود را خوب و آشکار بيان و اثبات کند.
و هرگاه توجه زن به آراستگي خود براي خوشحال کردن همسرش باشد، باعث نزديک شدن او به خداوند ـ عزوجل ـ ميگردد، همچنان که در حديث أبوهريره –رضي الله عنه- آمده است که گفتهاند: «سئل رسول الله –صلى الله عليه وسلم- أي النساء خير؟ قال: «الذي تسره إذا نظر إليها، وتطيعه إذا أمر، ولا تخالفه حينما يكره في نفسها وماله»[1]، از رسول الله –صلى الله عليه وسلم- پرسيده شد: بهترين زنان کدامند؟ فرمودند: «زني که هر گاه شوهرش به او نگاه کند باعث خوشحالي او ميشود، و هنگامي که شوهر به او دستور ميدهد ميپذيرد، و [مواردي که] شوهر دوست دارد عليرغم ميل زن درباره او و مالش انجام شود زن با آنها مخالفت نميکند».
زنان و دختران مسلمان بايد قبل از اينکه درباره آرايش و لباس تصميم بگيرند به بررسي و تحقيق و پرسش در مورد احکام مرتبط با اين امور، اقدام کنند. خصوصا در اين زمانه که اعمال ناپسند شيوع و بيديني رواج پيدا کرده و زبانه آتش مدهاي لباس پوشيدن، آرايش مو، لوازم آرايشي، و ديگر اصطلاحاتي که زنان در اين مورد استفاده ميکنند، فراگير شده است.
[اهميت دادن به موضوع بدين علت است که] خداوند ـ سبحانه وتعالي ـ ما را مورد باز خواست قرار خواهد داد و در مورد تمام کارهايمان در اين دنيا سؤال ميکنند، پيامبر –صلى الله عليه وسلم- ميفرمايند: «لا تزول قدما ابن آدم يوم القيامة من عند ربه حتي يسأل عن خمس: عن عمره فيمأفناه، وعن شبابه فيم أبلاه، وعن ماله من أين اکتسبه وفيم أنفقه، وماذا عمل فيما علم»[2]. «در روز قيامت انسان همچنان ثابت در مقابل پروردگار باقي ميماند تا اينکه دربارة 5 مورد از او سوال شود: از عمرش که در چه راهي آن را سپري کرده است، و جوانياش که چگونه گذرانده، و مالش که از چه راهي به دست آورده و در چه راهي خرج کرده است، و تا چه حدي به آموختههاي خود عمل نموده است».
بلکه خداوند ـ جل وعلا ـ از ظريفترين مسائل و سادهترين آنها از ما سؤال خواهند نمود همانطور که قرآن به آن اشاره ميکند: ﴿وَلَتُسْأَلُنَّ عَمَّا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ﴾. (النحل: 93).
«و بيترديد در برابر کارهايي که ميکنيد [مسؤوليد و] از شما بازخواست ميشود» يعني خداوند در روز قيامت از شما درباره تمام کارهايتان ميپرسد و مطابق آن به شما پاداش ميدهد. [از کوچکترين اعمال حتي اعمالي که مانند: رشته نازک ميان هسته خرما و سوراخ کوچکي که در پشت آن قرار دارد و پوسته نازکي که دور آن هست پرسيده ميشود]. وقتي که از اموري تا اين اندازه کوچک سوال ميشود پس در مقابل، مسائل بزرگ چگونه برخورد ميشود؟
خواهر عزيزم،اين نوشته دربارة يادآوري احکام شرعي درباره لباس و آرايش است که بايد آن را رعايت نماييم، تا از دچار شدن به بسياري از ناهنجاريهاي موجود که تعداد زيادي از زنان و دختران آن را کم اهميت ميپندارند، مصون بمانيم.
از خداوند ـ عزوجل ـ خواستارم که لباس پرهيزگاري را بر ما بپوشانند و ما را با ايمان زينت ببخشند.
همچنين خواستاريم که با خوبيهايمان ترازوي اعمالمان را سنگين بنمايند. و خطاها و لغزشها و کمبودهاي ما را ببخشايند.
وصلى الله وسلم علىنبينا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين.
وآخر دعوانا أن الحمدلله رب العالمين.
من پیشرفت و این میبینم که تعداد ماهواره های اونا چند تاست میزان محصولات صنعتیشون چطور تکنولوژی نانو اونا چطوره؟بنزین گازوئیل و مواد نفتیشونو با اینکه کشورای نفت خیزی نیستن چه جوری تأمین میکنن و خیلی چیزای دیگه که اگه بخوام بگم 20 صفحه ی تاپیک و پر می کنه kabعزیز منم ایرانی هستم فکر می کنی دوس دارم بگم ما جهان سومی هستیم و اونا جهان اول ما در حال توسعه و اونا توسعه یافته معلومه که نه ولی واقع گرام حقایق و انکار نمیکنم بی حجابی و هزار چیز دیگه که اونجا هست با عقایدشون مشکلی نداره و اگه مشکلاتی هست مشکلاتی که در هر جامعه ای هست دید ما اینه که روابط نا مشروع اونا بده ولی اونا دیداشون با ما فرق داره ما از دو مذهب و عقیده ی متفاوتیم....
من منکر پیشرفت غرب نشدم ولی پیشرفت به هر قیمتی نه
من قبول دارم که سیاست های کشور ما بسیار ضعیفه در ضمن ما تازه چند ساله که داریم تلاش میکنیم تا به جایی برسیم اون هم توی این تحریم وحشتناک
یکم عمیق باشید
کلاً بگین با غرب مشکل دارین این منطقی ولی حقایق رو قبول کنید به امیدی که روزی ایران سبز تر از قبل شه و به بهترین درجات از هر لحاظ برسه...
من از اول هم گفتم که باغرب میونه خوبی ندارم البته خوب من مدتی در ...
اینو بگم که من باسیاست غرب مشکل دارم سیاست استعمار و خودکامگی
اینو قبول دارم که ما تأثیر پذیرفتیم ولی نه در تمام مشکلات, بر خورد مسئولین با این اتفاقات بده گشت ارشاد اومد همه چیز بدتر از قبل شد...
و یادتون باشه تو ایران همه استحکام عقایدشون به یه اندازه نیست و دارای عقاید متفاوتین که نباید به اونها بی احترامی شه ولی اونا هم باید رعایت کنن چون تو هر نظامی قواعدی هست که حتی اگر بر خلاف میل آدمهاست باید رعایت شه.... ولی آرایش متوسط ایرادی نداره این حرفا برای کسایی که 27 قلم آرایش می کنن ... که خیلی کمن ...باید به اونا یادوری کرد که اسم نظام اسلامیه...
گفتم که منم با خیلی از سیاست های رایج در مملکت مشکل دارم ولی هیچ وقت سنگ دیگری رو به سینه نمی زنم من با اسم نظام کاری ندارم چون ما نظامی نیستیم
اگه مسلمونیم که دینمون میگه نکن درست نیست همین
شما نباید انقدر خشک برخورد کنید کمی باید فکرتون رو از غرب جدا کنید شما الان اگه زلزله هم بیاد میگین توطئه غرب بوده ولی این توجیه قشنگی نیست باید عمیق تر و دقیق تر بررسی کرد.....
مشکل اصلی اینه که شما فکر میکنی من سطحی نگاه میکنم منم فکر میکنم شما سطحی نگاه میکنی
ویرایش توسط kab : 8th November 2009 در ساعت 07:37 PM
[QUOTE=امید عباسی;59791]واقعا؟!!! شما در مورد غرب چقدر میدونید؟جز اون چیزایی که در تلویزیون خودمون میگه،تلویزیون خودمون همش میگه غرب در حال نابودیه اما اگه درست نگاه کنیم میفهمیم کجا در حال نابودیه!
خوب امید جان شما رو نمیدونم ولی مطمئن باش که اطلاعات من از خیلی از بچه ها بیشتره و اینو بگم که بیشتر خانواده من در اروپا و امریکا زندگی میکنن و الباقی حد اقل بخش از تحصیلاتشون رو در خارج از کشور گذروندن پس یکم آشنا هستم و بی دلیل و منطق حرف نمی زنم اینم بگم که من اصلا اهل تلوزیون تماشا کردن نیستم و سعی میکنم در زندگی به تمام مسائل با چشم باز نگاه کنم
در ضمن دوستی فرموده بودن که آرایش ممکنه باعث جلب توجه مرد و ... بشه ... به نظر من مردی که انقدر اراده نداشته باشه اصلا اسمش مرد نیست و فرقی نمیکنه،بدون آرایشم نظرش جلب میشه ...
معلومه که درسای دوران مدرسه رو یادت نیست ( زمام امور جامعه در دست زنان است )
اميرالمؤمنين على عليه السلام به فرزندش امام مجتبى چنين توصيه مىفرمايد: و اكفف عليهن من ابصارهن بحجابك اياهن، فان شدة الحجاب ابقى عليهن، و ليس خروجهن باشد من ادخالك عليهن من لايوثق به عليهن و ان استطعت ان لا يعرفن غيرك فافعل. (1)
تا مىتوانى كارى كن كه زن تو با مردان بيگانه معاشرت نداشته باشد. هيچ چيز بهتر از خانه زن را حفظ نمىكند. همانطور كه بيرون رفتن آنان از خانه و معاشرت با مردان بيگانه در خارج خانه برايشان مضر و خطرناك است، وارد كردن تو مرد بيگانه را بر او در داخل خانه و اجازه معاشرت در داخل خانه نيز مضر و خطرناك است. اگر بتوانى كارى كنى كه جز تو مرد ديگرى را نشناسند چنين كن.
اين يك توصيه اخلاقى است. علماى اسلام اين جمله را به شكل يك توصيه اخلاقى تلقى كردهاند. اگر ما بوديم و چنين تعبيراتى، بدون شك آنچه استنباط مىشد بيش از توصيه اخلاقى بود، بلكه بيش از لزوم ستر وجه و كفين بود، آنچه استنباط مىشد همان است كه ما از آن به حبس زن در خانه تعبير كردهايم. ولى علت اينكه فقها به مضمون چنين جملهها فتوا ندادهاند ادله قطعى ديگر از آيات و روايات و سيره معصومين بر خلاف مفاد ظاهر اين تعبيرات است و به اصطلاح ظاهر اين جملهها «معرض عنه» اصحاب است. لهذا اين جملهها حمل به توصيه اخلاقى شده است و ارزش اخلاقى دارد نه فقهى.
آنچه فقها از امثال اين جملهها استنباط كردهاند اين است كه اين گونه جملهها ارشاد به حقيقتى روحى و روانى در روابط دو جنس است و شك نيست كه حقيقتى را بيان مىكند. رابطه زن و مرد اجنبى سختخطرناك است، گلى است كه پيلان بر آن مىلغزند.
آنچه اسلام لااقل به صورت يك امر اخلاقى توصيه مىكند اين است كه تا حد ممكن اجتماع مدنى غير مختلط باشد.
جامعه امروز زيانهاى اجتماع مختلط را به چشم خود مىبيند. چه لزومى دارد كه زنان فعاليتهاى خود را به اصطلاح «دوش به دوش» مردان انجام دهند. آيا اگر در دو صف جداگانه انجام دهند نقصى در فعاليت و راندمان كار آنان رخ مىدهد؟ (242)
قرآن كريم، به اتفاق دوست و دشمن، احيا كننده حقوق زن است. مخالفان لااقل اين اندازه اعتراف دارند كه قرآن در عصر نزولش گامهاى بلندى به سود زن و حقوق انسانى او برداشت. ولى قرآن هرگز به نام احياى زن به عنوان «انسان» و شريك مرد در انسانيت و حقوق انسانى، زن بودن زن و مرد بودن مرد را به فراموشى نسپرد. به عبارت ديگر، قرآن زن را همان گونه ديد كه در طبيعت هست. از اين رو هماهنگى كامل ميان فرمانهاى قرآن و فرمانهاى طبيعتبرقرار است، زن در قرآن همان زن در طبيعت است. اين دو كتاب بزرگ الهى (يكى تكوينى و ديگرى تدوينى) با يكديگر منطبقند. و حضرت على عليه السلام كه همان قرآن ناطق است نيز همين گونه به زن نظر مىكند و مىفرمايد زن همچون گلى زيباست كه بايد از او محافظت كرد تا لطافت و زيبايى او حفظ گردد.
(1)نهج البلاغه، نامه 31.
(2)مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى - مساله حجاب جلد 19 ص 547 - 548.
راستی یادته که پیغمبر اسلام چرا به همسرانش گفت با زیور آلات به جمع مردان نرید؟
خواهشا یکم منطقی باشیم ... به خدا ما تو قرن 21 زندگی میکنیم ، مسائل بسیار مهمتریم هست ....زمانی که همون غرب تو فکر فرستادن انسان به فضا بود ما بحثمون سر این بود که با دوش میشه غسل کرد یا خیر؟!!!
لابد اگه قرن 23-24 بود دیگه ...
هر چیزی جایگاهی داره ما متخصص امور فقهی داریم متخصص فضانوردی هم داریم هر کدام باید کار خودشون رو انجام بدن مگه میشه یه عالم دینی کار یه متخصص فنی رو انجام بده و برای ما ادم بفرسته فضا ؟
بهتره ما هم به جای اینکه به سایر مردها شک کنیم که نکنه چشمشون دنبال ناموس ماست ، افکار پوچ خودمونو بسازیم ...
امید جان من اصولا اهل توهین کردن نیستم سعی میکنم با هر کسی در نهایت ادب رفتار کنم از شما هم انتظار دارم همین کار رو انجام بدید
سعی کن یه مقدار در مورد بدن انسان بیشتر مطالعه کنی شاید از علائم بلوغ و خیلی چیزهای دیگه ....
ویرایش توسط kab : 8th November 2009 در ساعت 07:40 PM
خیلی از مسائل مثلا سطحی رو اگه عمیق مورد مطالعه قرار ندیم حسابمون خیلی ناجور میشه
آخه شما ها که ماشاالله همتون درس خونده اید تحصیلات عالیه دارید چرا اینقدر راحت از کنار این مسائل میگذرید
یادتون باشه که ما علاوه بر ساختن امروز این مملکت باید به فکر ساختن یه فرهنگ صحیح برای فردای این مملکت هم باشیمبا لجبازی هیچ کاری درست نمیشه
سلام..
ببخشید وسط حرفتون میپرم..
راستش این چند وقته موضوع داغ انجمن همین تاپیک هستش..
منم امروز تصمیم گرفتم از اول بخونم ببینم چه خبره اینجا..
تا الان تا پست 8 رو خوندم و به یه سوالی برخورد کردم آقا مصطفی..
تو پست هشتم اینطوری نوشتین
از طریق زرنگی طرف پسر در پیدا کردن نقطه ی عطف احساسات و تمایلات یک دختر
خب این مورد خیلی پیدا کردنش سخت بود پس خوب گوش کنین چون خیلی مهمه....!!!!
یک پسر باید اینقدر باید زرنگ باشه که در برخوردهای معمولی با یک خانم بتونه تمام حالات روانی ، عاطفی ، احساسی و تمامی تمایلات طرف خانم رو پیدا کنه ...!!!
حتی پیدا کردن کمی از این تمایلات هم می تونه خیلی مفید باشه ...!!!
پس مهم ترین گزینه همینه ...!
خب برای نمونه می تونم بگم که اکثر خانم ها دوست دارن که ازشون تعریف بشه ... ولی نه تعریف بی خودی ... بلکه تعریفی که از روی منطق باشه و نشون دهنده ی توانایی های اونا باشه .
این نقطه ی عطف در اکثر خانم ها مشابه است ولی خب این نقطه ی عطفهای دیگه در تمامی خانم ها متفاوت است ...!
به طور مثال:
اگه فرض کنیم خانمی عاشق کار با کامپیوتره اگه یه خواستگار مهندس کامپیوتر بیاد خواستگاری خیلی از طرف خوشش میاد تا اینکه خواستگارش مهندس مکانیک باشه...!
6 , 7 خط بعد اینطوری نوشتین
یه خورده تناقض توش هست...از طریق تنوع پسندی خانم ها
خب خانم ها معمولآ خیلی تنوع پذیرند و خیلی ها بیشتر دوست دارن دنبال ماجرا جویی و از این کارها باشن...!
مثلآ یک خانم که رشته ی کامپیوتر می خونه دوست داره با یه آقا با رشته ی مکانیک یا عمران ازدواج کنه ...!
در ضمن جا داره یه تشکر هم ازتون بکنم بابت تاپیک خوبتون..
تا الان کلی خندیدم![]()
هر ستاره ای یه روز به زادگاهش برمیگرده...
دوست عزیز خوبه که بر حسب عقایدتون اومدین داستانو توجیح کردین اگه یکمی با دقت حرفای منو می خوندین گفتم داستان اینکه دیگه تو ایران همه از لحاظ عقاید تو یک رنج و سطح نیستن...مطمئن باش کسی که مسلمون واقعی باشه به این آیات و احادیثی که گفتین عمل می کنه ولی یکی عقیدش محکم نیست اصلاً اعتقاد نداره این که اعتقادش درسته یا غلط به خودش مربوطه نه به من نه به شما نه به هیچکس دیگه اگه عقاید یکی بود همه رعایت می کردن و اصلاً چنین تاپیکی بوجود نمی اومد توجیهتون کمی بدیهی بود....
بسم الله الرحمن الرحيم
إن الحمدلله نحمده ونستعينه ونستغفره، ونعوذ بالله من شرور أنفسنا ومن سيئات أعمالنا، مَن يهده الله فلا مضلَّ له ومَن يضلل فلا هادي له، وأشهد أن لا إله إلاَّ الله وحده لا شريك له، وأشهد أنّ محمداً عبده ورسوله. ثم أما بعد:
از ظريفترين خصوصيات زنان، توجه زياد به ظاهر خود و آراستگي و آرايش است، که اين خصوصيت از زمان کودکي نمايان ميشود.
خداوند تعالي ميفرمايند: ﴿أَوَمَن يُنَشَّأُ فِي الْحِلْيَةِ وَهُوَ فِي الْخِصَامِ غَيْرُ مُبِينٍ﴾. (الزخرف: 18).
«آيا کسي را که در لابهلاي زينت و زيور پرورش مييابد، و به هنگام گفتگو و کشمکش در بحث و مجادله (به خاطر حيا و شرم و عاطفة نازکي که دارد) نميتواند مقصود خود را خوب و آشکار بيان و اثبات کند.
و هرگاه توجه زن به آراستگي خود براي خوشحال کردن همسرش باشد، باعث نزديک شدن او به خداوند ـ عزوجل ـ ميگردد، همچنان که در حديث أبوهريره –رضي الله عنه- آمده است که گفتهاند: «سئل رسول الله –صلى الله عليه وسلم- أي النساء خير؟ قال: «الذي تسره إذا نظر إليها، وتطيعه إذا أمر، ولا تخالفه حينما يكره في نفسها وماله»[1]، از رسول الله –صلى الله عليه وسلم- پرسيده شد: بهترين زنان کدامند؟ فرمودند: «زني که هر گاه شوهرش به او نگاه کند باعث خوشحالي او ميشود، و هنگامي که شوهر به او دستور ميدهد ميپذيرد، و [مواردي که] شوهر دوست دارد عليرغم ميل زن درباره او و مالش انجام شود زن با آنها مخالفت نميکند».
زنان و دختران مسلمان بايد قبل از اينکه درباره آرايش و لباس تصميم بگيرند به بررسي و تحقيق و پرسش در مورد احکام مرتبط با اين امور، اقدام کنند. خصوصا در اين زمانه که اعمال ناپسند شيوع و بيديني رواج پيدا کرده و زبانه آتش مدهاي لباس پوشيدن، آرايش مو، لوازم آرايشي، و ديگر اصطلاحاتي که زنان در اين مورد استفاده ميکنند، فراگير شده است.
[اهميت دادن به موضوع بدين علت است که] خداوند ـ سبحانه وتعالي ـ ما را مورد باز خواست قرار خواهد داد و در مورد تمام کارهايمان در اين دنيا سؤال ميکنند، پيامبر –صلى الله عليه وسلم- ميفرمايند: «لا تزول قدما ابن آدم يوم القيامة من عند ربه حتي يسأل عن خمس: عن عمره فيمأفناه، وعن شبابه فيم أبلاه، وعن ماله من أين اکتسبه وفيم أنفقه، وماذا عمل فيما علم»[2]. «در روز قيامت انسان همچنان ثابت در مقابل پروردگار باقي ميماند تا اينکه دربارة 5 مورد از او سوال شود: از عمرش که در چه راهي آن را سپري کرده است، و جوانياش که چگونه گذرانده، و مالش که از چه راهي به دست آورده و در چه راهي خرج کرده است، و تا چه حدي به آموختههاي خود عمل نموده است».
بلکه خداوند ـ جل وعلا ـ از ظريفترين مسائل و سادهترين آنها از ما سؤال خواهند نمود همانطور که قرآن به آن اشاره ميکند: ﴿وَلَتُسْأَلُنَّ عَمَّا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ﴾. (النحل: 93).
«و بيترديد در برابر کارهايي که ميکنيد [مسؤوليد و] از شما بازخواست ميشود» يعني خداوند در روز قيامت از شما درباره تمام کارهايتان ميپرسد و مطابق آن به شما پاداش ميدهد. [از کوچکترين اعمال حتي اعمالي که مانند: رشته نازک ميان هسته خرما و سوراخ کوچکي که در پشت آن قرار دارد و پوسته نازکي که دور آن هست پرسيده ميشود]. وقتي که از اموري تا اين اندازه کوچک سوال ميشود پس در مقابل، مسائل بزرگ چگونه برخورد ميشود؟
خواهر عزيزم،اين نوشته دربارة يادآوري احکام شرعي درباره لباس و آرايش است که بايد آن را رعايت نماييم، تا از دچار شدن به بسياري از ناهنجاريهاي موجود که تعداد زيادي از زنان و دختران آن را کم اهميت ميپندارند، مصون بمانيم.
از خداوند ـ عزوجل ـ خواستارم که لباس پرهيزگاري را بر ما بپوشانند و ما را با ايمان زينت ببخشند.
همچنين خواستاريم که با خوبيهايمان ترازوي اعمالمان را سنگين بنمايند. و خطاها و لغزشها و کمبودهاي ما را ببخشايند.
وصلى الله وسلم علىنبينا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين.
وآخر دعوانا أن الحمدلله رب العالمين.
مسئله اینجاست که خیلی ها به باورهایی که شما در مورد آیات بالا گفتین نرسیدن...
من منکر پیشرفت غرب نشدم ولی پیشرفت به هر قیمتی نه
من قبول دارم که سیاست های کشور ما بسیار ضعیفه در ضمن ما تازه چند ساله که داریم تلاش میکنیم تا به جایی برسیم اون هم توی این تحریم وحشتناک
یکم عمیق باشید
سیاست های کشور ما ضعیف نیست افتضاحه اگه به نمودارهای سیاسی و تاریخی نگاه کنید ایران تو یه مقطع مونده و داره دستو پا می زنه... به چه قیمتی!!! دوست من اونا نگفتن زنا سر لخت شین تا ما ماهواره بفرستیم فضا پیشرفت علمیشون با هیچ چیز دیگه دخیل نیست سیاست های متفاوت دارن خیلی از کشورها دین رو از سیاست و علم جدا کردن بحث من این نیست که کار خوبی یا نه من می گم اونا اصلاً به خاطر پیشرفتاشون چیزیو از دست ندادن چون پیشرفت اونا وابسته به آرایش و حجاب و مسائل دیگه غرب نیست....تحریمایی هم که ما می شیم تقصیر خودمون به هر حال نتیجه ی کل کلای الکی تحریمه که من باز نمی گم کار خوبی یا بد بحث ما چیز دیگس...
من از اول هم گفتم که باغرب میونه خوبی ندارم البته خوب من مدتی در ...
اینو بگم که من باسیاست غرب مشکل دارم سیاست استعمار و خودکامگی
خوب این به روحیات شما برمی گرده من تعجب میکنم شما مطمئنید کشوری به جز ایران زندگی کردین؟؟؟؟
این خودکامگی بنای چند کشور نه تمامی و اینکه این خودکامگی و این چیزها نباید بزارین که جلوی چشم شمارو واسه اینکه حقایق رو انکار کنید بگیره...
گفتم که منم با خیلی از سیاست های رایج در مملکت مشکل دارم ولی هیچ وقت سنگ دیگری رو به سینه نمی زنم من با اسم نظام کاری ندارم چون ما نظامی نیستیم
اگه مسلمونیم که دینمون میگه نکن درست نیست همین
من منظورم اون نظامی که شما تعریف کردین نبودا و اینکه منم نظامی نیستم به یاد هم ندارم کسی در خانواده ی ما نظامی بوده باشه منظورم اینکه نظام حاکم بر مملکت اسلامیه بر پایه ی اون آیاتی که شما گفتین پس باید رعایت شه تا زمانی که تو این مملکتیم در نتیجه من آرایش غلیظ رو رد می کنم نه اینکه غلطه به خاطر قوانین حاکم و نمیدونم منظوره این جمله ی شما چیه........من با اسم نظام کاری ندارم چون ما نظامی نیستیم
یه سؤال دارم شما به جز اطلاعات مذهبی قویتون از سیاست خبر دارین؟؟؟؟از حرفاتون که پیدا نیست...
مشکل اصلی اینه که شما فکر میکنی من سطحی نگاه میکنم منم فکر میکنم شما سطحی نگاه میکنی
نه من اصلاً به شما جسارت نمی کنم چون منطق جدا از جسارت منم المپیاد ریاضی هستم ومنطق قوی دارم و درست نمی دونم که به شما با این چشم نگاه کنم شما اصلاً سطحی نیستین ما عقاید متفاوتی داریم همین...
یه سوال شما توی کدوم اون کشور ها زندگی کردی ؟زندگی نه ولی مسافرت بله واینکه اکثر مسابقات خارج ایرانه تو مبحث ریاضیات ولی بیخبر نیستم خانواده ی پدریم خارج از ایرانه و خواهرم ایران نیست ...
... GODISNOWHERE
"This can be read as "GOD IS NO WHERE
OR
"As " GOD IS NOW HERE
Every thing in life depends onHow you look at them... always think positive
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)