سلام دوستان،
اجازه بدهيد اول لينک برنامه را بدهم، چون غير از جناب plarak12 که يک لينک داده اند (که من نتونستم بازش کنم) گويا بقيه فقط اظهار نظر کرده اند و کسي دنبال ديدن برنامه و بعد قضاوت آن نبوده!
البته جناب بلدرچين هم گويا برنامه را زنده ديده بودند. اين هم لينک:
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1200381
اين برنامه در تاريخ دوم مهر در شب وفات امام جواد (ع) و به صورت سياه و سفيد پخش شده و اين موضوع در زير نويس برنامه هم به اطلاع مردم رسيده، (حدود دقيقه 18 زيرنويس را نگاه کنيد).
من اين احتمال را مي دهم که با توجه به حساسيت مهمانان برنامه، خود مهمانان از صدا و سيما درخواست نموده اند که پخش به صورت سياه و سفيد باشد (اين نظر بنده است که البته فکر نکنم غير معقول هم باشد).
در مورد جزئيات من اظهار نظر نمي کنم فقط توجه دوستان را جلب مي کنم به موضوعي فوق مطلب مورد مناقشه در تاپيک
و اون اينکه يک مقدار از نگاه بالاتري اگر به موضوع نگاه کنيد و اگر درگير بحث هاي دم دستي نشويد شايد متوجه مطلب مهمتري شويد!
.
.
يک مقدار خط فکري شروع کننده مطلب را دنبال کنيد ..... موضوعاتي که جديدا" ايجاد نموده اند را دنبال کنيد (البته فکر کنم چندي پيش اخراج شده بودند! و جديدا" بخشوده شده اند)
خوب ...... بيشتر از اين توضيح نمي دهم ..... به قول حافظ: آنکس است اهل بشارت که اشارت داند!

علاقه مندی ها (Bookmarks)