فکر نمیکنین دیگه دارین شعار میدین جناب عبدالله عزیز؟؟؟
اینجا جامعه س نه بیابان دوست عزیز!!!!
نمیشود که هرکس هرطور خواست بپوشد و بخورد و برخیزد و بگوید چهار دیواری اختیاری....داریم با هم زندگی میکنیم و باید چهرچوب رو درست رعایت کنیم
این حرف شما وقتی صحت داره که برید تنها توی کره ی ماه زندگی کنید و بگید هرطور دوس دارم میپوشم و کسی هم نمیبیند و به کسی ارتباطی ندارد
اگر به ما ارتباط ندارد پس چطور گشت ارشاد روزانه کرور کرور زن و مرد رو سوار میکنه و میبره آن هم به اتهام بد حجابی؟؟؟؟
اگر این به بقیه ربط ندارد پس آن هم به بقیه ارتباطی نداردددددد
آیا این بد حجابی نیست؟؟؟؟؟
اینکه کم بپوشی که فقط نمیشه بد حجابی.....اینکه اینطوری اسلامو سیاه جلوه بدی هم بدحجابیست
امام علی علیه السلام هم دل خوشی از فرقه ی علی اللهی ها نداشت.....آنان هم افراط میکردند......آیا این نوع پوشش افراط نیست؟؟؟؟؟؟در مثل مناقشه نیست و منم امام علی علیه السلام رو مثال زدمو....کاری که این ها میکنن معادل فرقه ی علی اللهی هاست....مگر اون موقع این افراد نمیتوانستند با آزاد اندیشی زندگی کنند؟؟؟؟؟
چرا فقط به فکر این هستین که سریع نقل قول بزنین و به خودتون بگید آفرین دارم از یه کاربر دون پایه غلط املائی میگیرم!!!!
یکم فکر کنید خواهشا
تلویزیون یک رسانه ی جمعی هستش که تقریبا بی بضاعت ترین افراد هم بهش دسترسی دارن.....امیدوارم یکم فکر کنین و با خودتون به این نتیجه برسین که برنامه های تلویزیون که عامه ی مردم هر شب پاش میشینن 99 درصد جنبه ی فرهنگ سازی داره
اگر به ما ربطی نداره اگر نظر ما از نظر جناب عبدالله دخالت محسوب میشه منم میخام بگم که اگه این افراد دوست ندارن مورد قضاوت قرار بگیرن خواهشا نیان توی تلویزیون که یه رسانه ی همگانیه
چطور کاری که یه بازیگر کرده و تفریط محسوب میشه بده.....ولی یه کار افراطی خوبه؟؟؟؟؟
وقتی تفاوت اینو نمیخواین در نظر بگیرین.....جناب عبدالله......متاسفانه من دیگه حرفی ندارم
خواهشا نقل قول هم نزنین
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)