سلام و درود ، بخاطر کثرت مطالب نخواستم نظر خودمو بیشتر بیان کنم و شاید موجب سوء تعبیر شده باشه
دقیقا مشکل فعلی همین بی ارزش خواندن وظیفه مادریست که تنها از عهده خود مادر برمیاد نه مهد و ... وظیفه و شغلی که اگر درست و اصولی و علمی باشه باید هر ساله شاهد حسابی ها و ابن سینا ها و ... البته این تنها یه وجه از جنبه کاری بانوان هست، برخی مشاغل هست که باید خانم ها توش وارد شنند ، اما برخی کارها ، ذره ای با طبیعت و فیزیک زن سازگاری نداره ، همانطور که برای مرد هم صادقه
به این مستند بصورت گذرا نگاه کنید (حجمش زیاد ببینید بهتره تا دان کنید) شاید ذره ای بیشتر به ارزش شغل مادری یا به اصطلاح غلط امروز خانه داری پی ببریم (خانه ای که بزرگترین شاهراه فرهنگی هر جامعه ای است ، خانه ای که تایین کننده سرنوشت اون جامعست ، بلی همین خانه و خانه داری ، که امروزه بی ارزش و بی کلاس شده است)
http://www.aparat.com/v/M3ZDE
بله خانه ای که سبک زندگی ، ان خارج دایره فطرت باشد ، خانه ای که جامعه ان در پی سودجویی و منفعت طلبی ست ، و جامعه ای که پیشرفت خود را تنها در مادیات و ... می بیند
اتفاقا این قائده 1400 و اندی ساله که برقراره و حتی قبل از اون هم در ادیان دیگه با کیفیتی دیگر بوده ، و اینکه در جوامع عرف نیست بحثی دیگر است ، که البته خود من این قائده رو در خیلی از خانواده چه در گذشته های دور و چه حال میبینم (خانواده ای که از سبک و روش فکری زندگی برخوردار باشه ) ، و غفلت جوامع از این حقیقت ب خود اون اجتماع برمیگرده ،جنبه دیگر هم است حتی مادران ما بخاطر محبت و پاکی که در وجودشان بوده در برخی خرده فرهنگ ها دوشا دوش همسرانشون و حتی بیشتر از اونها کار میکردند ، اما این وظیفه نبوده و نیست ،
بحث وظایف مرد و زن در اسلام کاملا واضحه اما متاسفانه بسیاری از ما تنها بر دین پدرانمون هستیم و باید روزی بخاطر این جهالت مدرن جواب پس بدیم (منظورم با خودمه ، اساعه ادب نشه)
گفته دیگه بنده خدااا( البته ما با اون کاری نداریم صرفا جهت منبعی بود از تشریح وضع نابسامان حقوق زنان در گذشته که حتی حق رای هم نداشتند ، درواقع حق زندگی هم نداشتند ، حال چنین تمئنی با چنین پیشینه ای دایه دار ازادیست ، (کاری به وضع خودمون ندارم و در جای خودش خودم اویل منتقد به وضع اینجا بوده و هستم ، پس مسائل باهم قاطی نشه یوقت
) ،
اری امروز تمام مردان دست به دست هم داده اند تا آزادی زن را ثابت کنند آن هم زمانی که زن جایی برای فرار از بردگی پیدا کره گرچه شاید به قول شما بردگی جدیدی باشد
چه دنیای قشنگی ! ! !
[/QUOTE]
من که چیزی نمیگمو حتی از بیشتر خانم هایی که شاغلند ، پرسیدم ایا از کار بیرون راضی اند ؟؟ جوابشون کار کردن از روی نیاز مالی و ناچاریه... که عموما این نیاز های مالی از نوع کاذب اند(البته در برخی از اقشار که سطح زندگی نرمال به بالا دارند و باز کار میکنند) و خیلی از اونها این رو عنوان میکنند که ، کیه که دوست نداشته باشه تمام وقت پیش فرزند و خانوادش باشه ، حتی بعضی هاشون میگن دیگه داره خاطره میشه یبار غذا رو با ارامش و عشق بپزیم و دور هم بخوریم و ... اگر ازادی به اینه که زن خودشو به مشقت بندازه و از لذت های حقیقی زندگی خودشو محروم کنه ، بنظر نمیشه اسمشو ازادی گذاشت (البته کاری به سبک های زندگی اشتباه ندارم که زن خانواده توش عین خدمتکار و ... بوده و هست ، میشناسم مردانی رو که بعد کار وضو میگیرند و مین تو اشپزخونه و توالت تا تمیز کاری کنند ، دیدم کسایی رو که حقیقتا اون جایگاه زن به عنوان ملکه رو در خانواده ثابت کردند و میکنند ، اما در بیشتر موارد خود خانم ها بخاطر محبت و روحیه خاصشون این جایگاه خودشونو نادیده میگیرند و کارهایی که وظیفشون نیست رو انجام میدن ، )
البته معدود خانم هایی هم هستند که با وجود کار بیرون با مدریت و ... تونستند خانواده ای رو بسازند که موجب تعالی جامعست ، و نه موجب سقوط اون ،
در مجموع عموم مردم و سبک زندگی هاشون برمیگرده به فرمایشات شما که متاسفانه بخاطر عدم داشتن سبک فکری و زندگی در بین ماهاست

)
( البته ما با اون کاری نداریم صرفا جهت منبعی بود از تشریح وضع نابسامان حقوق زنان در گذشته که حتی حق رای هم نداشتند ، درواقع حق زندگی هم نداشتند ، حال چنین تمئنی با چنین پیشینه ای دایه دار ازادیست ، (کاری به وضع خودمون ندارم و در جای خودش خودم اویل منتقد به وضع اینجا بوده و هستم ، پس مسائل باهم قاطی نشه یوقت
) ،
و حتی از بیشتر خانم هایی که شاغلند ، پرسیدم ایا از کار بیرون راضی اند ؟؟ جوابشون کار کردن از روی نیاز مالی و ناچاریه... که عموما این نیاز های مالی از نوع کاذب اند(البته در برخی از اقشار که سطح زندگی نرمال به بالا دارند و باز کار میکنند) و خیلی از اونها این رو عنوان میکنند که ، کیه که دوست نداشته باشه تمام وقت پیش فرزند و خانوادش باشه ، حتی بعضی هاشون میگن دیگه داره خاطره میشه یبار غذا رو با ارامش و عشق بپزیم و دور هم بخوریم و ... اگر ازادی به اینه که زن خودشو به مشقت بندازه و از لذت های حقیقی زندگی خودشو محروم کنه ، بنظر نمیشه اسمشو ازادی گذاشت (البته کاری به سبک های زندگی اشتباه ندارم که زن خانواده توش عین خدمتکار و ... بوده و هست ، میشناسم مردانی رو که بعد کار وضو میگیرند و مین تو اشپزخونه و توالت تا تمیز کاری کنند ، دیدم کسایی رو که حقیقتا اون جایگاه زن به عنوان ملکه رو در خانواده ثابت کردند و میکنند ، اما در بیشتر موارد خود خانم ها بخاطر محبت و روحیه خاصشون این جایگاه خودشونو نادیده میگیرند و کارهایی که وظیفشون نیست رو انجام میدن ، ) 

علاقه مندی ها (Bookmarks)