چرا نوکیا ؟! چی میشه که نوکیا براتون جالب میشه ؟!
نوكيا تو زمان خودش واقعاً بازار رو قبضه كرد، چه با ساده ترين گوشيش يعني 1100 و چه با گوشي هاي سيستم عامل دارش كه سيمبين بودند و من كم تو اين سيستم عامل كنكاش نكردم، هر بلايي مي خواستم سر گوشي مياوردم و نهايتش اين بود كه با سه تا دگمه فلشش كنم و سريع بكابم رو باز گردونم، حال چي شد كه رو سيستم عاملش پافشاري كرد و در ارتقاء يافته ترين حالت به ويندوزفون قناعت كرد نمي رونم گرچه با حضورش در زمينه آندرويد دوباره بازار رو قبضه خواهد كرد
برتری نوکیا نسبت به سایر گوشی ها ؟!
اينكه اگر امكاني براي يه گوشي ميذاشت اون امكان در بهترن حالت ممكن بود، نظير دوربين N70 كه از خيلي دوربين هاي بالاتر از خودش تو گوشي هاي سوني اريكسون بهتر بود
نقطه ضعف نوکیا نسبت به سایر گوشی ها ؟!
اسمش رو نميذارم نقطه ضعف ولي اصرارش رو سيستم عامل هايي كه ارائه مي داد با وجود حضور سيستم هاي عامل جديد و جذابتر
حرف اول رو الان تو گوشی ها کدوم گوشی میزنه ؟!
به نظر HTC چون خيلي تو وادي گوشي نيستم
مارک چقدر براتون مهمه ؟!
اصلاً، بهترين كيفيت ممكن با كمترين قيمت ممكن
چرا بعضی ها اینقدر به مارک اهمیت میدن ؟!
براي پز دادن
چی میشه که یه مارک خاص میاد تو چشم ؟!
تبليغات اوله و جذاب گاه دروغين
به چشم بد اعتقاد دارید ؟!
نه
میوه مورد علاقتون تمشکه عایا ؟!
فرقي نداره ولي اون تمشكه اون روز واقعاً چسبيد
بیشتر از همه دوست دارید کی رو صندلی داغ بشینه ؟! نگید فرقی نداره و ...
يكي از كاربران قديمي و البته كم حضور اين روز هاي سايت، حيفه كه اين عزيزان شناخته شده نباشند
چرا آبی فیروزه ای ؟!
هم رنگ خاصيه و هم اينكه به من نميگن استقلالي!!!
چرا گل رز ؟!
تو حياط خونمون درختچه اش رو داشتيم كه هميشه به خونه يه صفاي ديگه داده بود، به همين خاطر از اون زمان دوستدارش بودم
چرا رادیو ؟!
هم هميشه همراه و در دسترسه و هم ميشه در كنار گوش دان به اون به كار هاي ديگه پرداخت
برتری رادیو نسبت به تلویزیون چیه ؟!
وقتي تلويزيون تماشا مي كنيد فقط تلويزيون تماشا مي كنيد اما وقتي راديو گوش مي كنيد حتي اگر فوتبال باشه در كنارش مي تونيد كار هاي ديگري رو هم انجام بديد، ضمن اينكه راديو محدوديت هاي تلويزيون رو نداره و تلويزيون " جمعه ايراني " هم نداره
چرا غروب براتون دلگیره ؟!
چون خيلي غروب ها رو برام تداعي مي كنه، نه غروب آسمون بلكه ...
چرا اینقدر از معاون طرفداری میکنید ؟!
مجبورم، وگرنه كار من رو انجام نميده بدون اون شرط !!!
معاون و آشنا کردن ما با خوراکی های مازندران ؟!( نه بابا ، این روحیه شیطنتش هست نه بیشتر نه کمتر
)
چرا كه نه، دو بار ديگه با من بياد و اون خوراكي هاي خوشمزه رو نوش جان كنه خودش داوطلبانه اين كار رو مي كنه
خودتون تا حالا کدوپلو درست کردید ؟! اگر بلی چجور از آب دراومد ؟! اگر خیر چرا درست نمیکنید ؟!
نه، ولي وقتي برنج داره دم مي كشه كدو رو ميذارن لاي برنج تا بپزه، موقعتش پيش نيومده
این شهر شما ، از ترس شما پرسپولیسی هستند یا واقعاً پرسپولیس رو دوست دارند ؟!( عاقا ما یه پسرعمه هایی داریم کل کوچشون از ترس اینا استقلالی هستند
)
دهات ما و ترس؟! واقعاً پرسپوليسي هستند
درك مي كنم چي مگن، يه لحظه از پسر خاله ام غافل شدم ديدم اين رو پاك استقلالي كردند
همين جوري طرفدار جمع مي كند ديگه
چرا از بین چهار عنصر ، آب را ترجیح دادید ؟!
آرامشي داره صداش

( نه بابا ، این روحیه شیطنتش هست نه بیشتر نه کمتر

علاقه مندی ها (Bookmarks)