دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 94

موضوع: بحث : چرا مردان رانندگی زنان را قبول ندارند ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    ریاضی و فیزیک
    ارسال تشکر
    1,417
    دریافت تشکر: 5,704
    قدرت امتیاز دهی
    7241
    Array
    کاساندان's: جدید119

پیش فرض پاسخ : بحث : چرا مردان رانندگی زنان را قبول ندارند ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    من عقایدم در مورد خانمها همان عقاید اسلام هست که پذیرفته ام.
    ارزش زن خیلی بالاتر از این حرفهاست.

راستش با عرض معذرت تنهام تقریبا مجردی محض زندگی میکنم. یه لحظه شیطنت نوجوانی که برخی اوقات خودشو نشون میده گل کرد گفتم یه کم شوخی کنم و بخندم. باید مراعات بحث را میکردم. عذر میخوام. امیدوارم همۀ عزیزان ببخشن.
    بنده اهل کل کل نیستم مگر یه کم تا امندازه ای که دو طرف بخندن. اونم نه در بحثهای جدی.
    بازم عذر میخوام.

خواهش میکنم................

شما فکر می کنید که اونایی که اهل خلاف هستند میشه باهاشون بحث کرد؟خیلیا فکر میکنند که کار خلاف جرات می خواهد.

با همه کس در جامعه بحث نکنین. گاهی برخی افراد حرفایی رو به زبون میارن که فقط سکوت میتونی بکنی.خشکت میزنه.
    شما که اهل درس و معرفت و تحصیل هستین باید اینو بدونین که نباید با همه در اجتماع بحث کرد. افراد ی که مواظب زبانشان نیستن زیادن. در برابر بی ادبی افراد باادبان نمی توانند جواب بدهند.

مراقب حرف و بحث هایتان باشین
    من هم از آن دسته آدم هایی نیستم که فکر میکنید! در فضای مجازی که نمیشود آدم ها را شناخت!!!!
    ان روز هم مادرم کنارم بود، یعنی سوار خودروی مادرم بودم تا مرا به کلاسم برساند!
    من اصلا حالم بهم میخورد که به یک جنس مذکر نگاه کنم، چه برسد به اینکه بخواهم در خیابان و کوچه بحث کنم!!!
    آن مرد به مادرم داشت بیخودی ایراد میگرفت(که از کارهایی است که مردها از حسودی یا حواس خانم ها را موقع رانندگی پرت میکنند یا خودشان خلاف میایند و طلبکار هم هستند و منتظرند تا سر خانمها خالی کنند)آن مرده هم فکر کرده بود که خیلی زرنگ است و مادرم با اخم او میترسد و راه را برایش باز میکند! که ضایع شد و مادرم گفت که خودش خلاف آمده و طلبکار هم هست ، بعد من هم آن حرف را زدم! در آن خیابان هم همه طرف ما را گرفتند و در آخر آن مرد بی ادب هم ساکت شد!

2. 4 کاربر از پست مفید کاساندان سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)