به مرور جی ال ایکس مدلها بهتر و متنوعتر میاره و معایب کم تر و کم ترتر میشه قیمتها خیلی خوبه من گوشیمو اون موقع که جدید اومده بود499 خریدم الان شده 299.دوستمم به تازگی اسپیدر خریده.
امکاناتشو ببینید و قیمتشو تعجب میکنید...http://glxphone.ir ی سر بزنید خالی ازلطف نیست...
هر وقت حرف از تولید ملی میشه وخیلی ها بهونه میارن یاد این داستان میفتم راستش نمی دونم راسته یا دروغ ولی ی نفر با سند از تاریخ و بیان مارک مشهور چینی اون کشور تعریف میکرد که جزئیات یادم نیستفقط یادمه میگف بعداز اتمام جنگ اون کشور ک فک کنم ژاپن بود با چین اونها همه ی ظروف چینی شونو زدن شکستن باتمام مشکلات بعد جنگ تا مجبور شن ظروف هرچند نامرغوب خودشونو استفاده کنن تا جایی ک خودشون ظرف بامرغوب تونستن تولید کنن و یکی از برندهای معروف ظروف چینی مال اون کشوره.
حتی اگه دروغ باشه قشنگه این حمایت از خودی حتی به قیمت ضرر رسیدن به خودمان...
از دوستای تاریخ دوستمون میخوام اگه این واقعه رو تو تاریخ پیدا کردن جزئیاتشو برامون بذارن...ممنون میشم.من ک از تاریخ سر در نمیارم...![]()

همه چیزش خوبه فقط وزنش ی کم زیاد بود ک من باهاش کنار اومدم.البته هر مدل جدید که میاد بهترو بهتر تر میشه .مهم اینه که هر بار باهاش کار کنم خوشحالم ب سرمایه ی جوونه ایرانی و کاروتلاشه هم وطنام کمک کردم.هرچه قدرم بقیه سنگ اجنبی هارو به سینه میزدن و بهونه میاوردن که منتاژه!!!هست ک هست.این که توانایی بومی کردن کلا نداشتیم حداقل کارگرای ایرانی ازش نون میخورن غیر از اینه.

فقط یادمه میگف بعداز اتمام جنگ اون کشور ک فک کنم ژاپن بود با چین اونها همه ی ظروف چینی شونو زدن شکستن باتمام مشکلات بعد جنگ تا مجبور شن ظروف هرچند نامرغوب خودشونو استفاده کنن تا جایی ک خودشون ظرف بامرغوب تونستن تولید کنن و یکی از برندهای معروف ظروف چینی مال اون کشوره.
حتی اگه دروغ باشه قشنگه این حمایت از خودی حتی به قیمت ضرر رسیدن به خودمان...

علاقه مندی ها (Bookmarks)