همیشه بخند
می خندی ،قندهای عالم! ! ! در دلم آب می شود
لبخند شیرینت :) پایان روزگار تلخ من است . . .
همیشه بخند
می خندی ،قندهای عالم! ! ! در دلم آب می شود
لبخند شیرینت :) پایان روزگار تلخ من است . . .
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
ویرایش توسط کاساندان : 22nd August 2014 در ساعت 10:52 PM
- - - به روز رسانی شده - - -
![]()
بیخودی خندیدیم که بگوییم دلی خوش داریم
بیخودی حرف زدیم که بگوییم زبان هم داریم
و قفس هامان را زود زود رنگ زدیم
و نشستیم لب رود و به آب سنگ زدیم
ما به هر دیواری آینه بخشیدیم
که تصور بکنیم یک نفر با ماهست
ما زمان را دیدیم خسته در ثانیه ها
باز با خود گفتیم شب زیبایی هست
بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهممان کم نشود
ما خدا را با خود سر دعوا بردیم
و قسم ها خوردیم
ما به هم بد کردیم
ما به هم بد گفتیم
بیخودی داد زدیم
که بگوییم توانا هستیم
بیخودی پرسیدیم
حال همدیگر را
که بگوییم محبت داریم
بیخودی ترسیدیم
از بیان غم خود
و تصور کردیم
که شهامت داریم
ما حقیقت ها را زیر پا له کردیم و
چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم
روی هر حادثه ای حرفی از پول زدیم
از شما می پرسم ما که را گول زدیم ؟
همیشه فرمانروا باش، حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد...
سلام دوست عزیز.
دریافت تشکرت 404 هست اما ارسال تشکرت 0 هست.
پس قدر دان رفقای سایتت که مطالبی میگذارند و وقت صرف می کنند نیستی. قدر دان باش تا بتونی بخندی.
.
اگه خواستی بهم بد بیرا بگی این کار رو نکن. خودتی
اگه خواستی چیزی تایپ کنی. ناراحتیت رو قورت بده و یه شکولات بذار تو دهن مبارکت بدون باز خودتی
چرا میگم خودتی؟ چون من و تو نداریم. هر دو انسانیم ؛ هموطن هستیم، همشهری هستیم.(چرا همشهری؟ چون من اهل شهر روباز و بدون سقف هستم و تو هم اهل شهر روباز و بدون سقف هستی.)
چقد نمک ریختیم.
نه شکر ریختم. زیاد شیرین میشه دلتو میزنه. بسه
ویرایش توسط عبدالله91 : 23rd August 2014 در ساعت 06:40 PM دلیل: آخه دریافت تشکرش زیاد شده. زشته
خدا همه ی بنده هأش رو دوست دأره حتی بیشتر از پدر و مادرشون حتی کسایی که مأ دوستشون ندأریم پس سعی کنیم همه رو دوست دأشته بأشیم
شما وقتي حال نداريد اسمم را بخوانيد،لازم نيست فلسفه بدانيد ... !!!
خنده دار بود؟!
-
همیشه بخند چون:
1. .لبخند جذابتان میکند…همه ما به سمت افرادیکه لبخند میزنند کشیده میشویم. لبخند یک کشش و
جذبه فوری ایجاد میکند.دوست داریم نسبت به آنها شناخت پیدا کنیم.دفعه بعدی که احساس بی حوصلگی و ناراحتی کردید، لبخند بزنید. لبخند به بدن
۲٫ لبخند حال و هوایتان را تغییر میدهد…
حقه میزند.لبخند زدن برایتان شادی میآورد. با لبخند زدن فضای محیط را هم شادتر می کنید
۳٫ لبخند مسری است…
و اطرافیان را مانندآهن ربا به سمت خود میکشید.وقتی استرس دارید، لبخند بزنید. با اینکار استرستان کمتر میشود و می توانید برای
۴٫ لبخند زدن استرس را از بین میبرد…
بهبود اوضاع واردعمل شوید.به این دلیل عملکرد ایمنی بدن تقویت می شود که شما احساس آرامش بیشتری دارید.
۵٫ لبخند زدن سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند…
با لبخند زدن از ابتلا.به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری کنید.وقتی لبخند میزنید، فشارخونتان به طرز قابل توجهی پایین میآید. لبخند بزنید و
۶٫ لبخند زدن فشارخونتان را پایین میآورد…
خودتان امتحان کنید.تحقیقات نشان داده است که لبخند زدن با تولید این سه ماده در بدن باعث بهبود
۷٫ لبخند زدن اندورفین، سروتونین و مسکن های طبیعی بدن را آزاد میکند…
روحیه می شود. میتوان گفتلبخند زدن یک داروی مسکن طبیعی است.عضلاتی که برای لبخند زدن استفاده میشوند صورت را بالا می کشند.
۸٫ لبخند زدن چهره تان را جوانتر نشان میدهد…
پس نیازی بهکشیدن پوستصورتتان ندارید، سعی کنید همیشه لبخند بزنید.به نظر میرسد که افرادیکه لبخند میزنند اعتماد به نفس بالاتری دارند و
۹٫ لبخند زدن باعث میشود موفق به نظر برسید…
در کارشانبیشتر پیشرفت میکنند.لبخند بزنید.. حالا سعی کنید بدون از بین رفتن آن لبخند به یک مسئله
۱۰٫ لبخند زدن کمک میکند مثبت اندیش باشید…
منفی فکر کنید. خیلیسخت است.وقتیلبخند می زنیم بدن ما به بقیه بدن پیغام میفرستد که "زندگی خوب پیش میرود". پس با لبخند زدن از افسردگی، استرسو نگرانی دور بمانید.پس….همیشه لبخند بزنید.
ویرایش توسط کاساندان : 9th October 2014 در ساعت 12:49 PM دلیل: مرتب کردن جملات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)