سلام دوستان عزیز
خواهشا در موضوع با احترام بحث کنید نا با متلک چون نشون از علم پایین میده.
من نظر خودم رو میگم در این مورد
یارانه ها روش ایجادش باید میرفت به سمتی که افراد فقط با این پول از اجناس داخلی خرید کنند تا کارخانجات رونق بگیره میشد اینو در شکل کارت اعتباری کالا اجراش کرد تا پول نقد وارد چرخه پولی کشور نشه و اینجور باعث بالا رفتن حجم نقدینگی بشه و تورم تشدید بشه
دوم اینکه تورم در دولت قبلی 25 درصدش مربوط به یارانه ها بود.
تحریم و دزدی مسئولین از قبل از دولت و در خود دولت همزمان شد با تحریم ها و چون مسئولین خواستن از سهمشون کم بشه این دزدی به چشم اومد و باعث کمبود درامد دولت شد و خزانه خالی و کشور در طوفان افزایش تورم افتاد.یک نمونه من میگم چون خبر دارم نفت ایران با دیسکانت 9 دلار فروخته میشه ولی با دیسکانت 4 دلار به مشتری خارجی میرسه و این وسط این همه پول رو مسئولین میخورنحالا فروش نفت رو با مبنای اون فروش اصلی میگن ولی در اصل باید مبلغ دزدیده شده رو ازش کم کرد نتیجه میشه اینی که میبینید
یا در موضوع سوآپ نفتی ایران نفت را از ترکمنستان میگرفت و در جنوب کشور به مشتری ترکمنستان نفت میداد این وسط 7 دلار هزینه سوآپ بود که قاعدتا باید در خزانه ریخته میشد و درامد کشور بود اما در عمل 70 سنت از این در خزانه ریخته میشد بقیه در حساب مسئولین مربوط جهت کار اوکی شدن ریخته میشد و نتیجه میشه این که میبینید.اگر از دزدی ها و چپاول اموال کشور نمیگیم دست بردارند میگیم کم کنند کشور بهترین وضع براش محقق میشه ولی امان از دشمن توی خونه که هزاران برابر بدتر از دشمن بیرون هست و کسی هم نمیتونه بهشون بگه تو .
ناگفته نماند ایران ثروتها عظیم دیگر هم دارد که به همین صورت نابود میشه
سر موضوع خوراک پتروشیمی سنگین ترین ضربه رو در بدترین وضع کشور به پیکره اقتصاد و اعتماد مردم زدن همین نمایندگان به ظاهر محترم مجلس ولی امان از دشمن دوست نما که هر چی میکشیم از اینا هست.در جهت کسب سود خودشون مهمترین و استراتژِکترین بخش و عظیم ترین بخش اقصاد کشور رو در زمان حساس زدن زمین و بهش هم میگن اصلاح.خدا از دلشون بپرسه ...

حالا فروش نفت رو با مبنای اون فروش اصلی میگن ولی در اصل باید مبلغ دزدیده شده رو ازش کم کرد نتیجه میشه اینی که میبینید

علاقه مندی ها (Bookmarks)