دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 2961

موضوع: دفتر خاطرات روزانه بچه هاي سايت نخبگان(حالا)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    ارسال تشکر
    1,164
    دریافت تشکر: 1,712
    قدرت امتیاز دهی
    877
    Array

پیش فرض پاسخ : دفتر خاطرات روزانه بچه هاي سايت نخبگان(حالا)

نقل قول نوشته اصلی توسط BaAaroOoN نمایش پست ها
    دو راهی بد دردیه مخصوصا که نتونی با کسی در این مورد مشورت کنی
    خدای عزیز!!!
    لطفا یک عدد مشاور زمینی عطا بفرما
    بالاخره این ور برم یا اون ور؟؟؟؟!!!!!
    يک بار يکي بهم گفت هر وقت سر دو راهي گير کردي ببين اگر يک انسان کامل جاي تو بود کدام راه را انتخاب مي کرد، گفت: اصولا" در کارهايت هميشه فکر کن اگر يک انسان کامل جاي تو بود چه کاري را مي کرد؟
    من همين راه را پيش گرفتم، خيلي مفيد بود، مثلا" يک روز رانندگي مي کردم، يکي پيچيد جلوم! مي خواستم سرم را بيارم بيرون و داد بزنم: مرد حسابي! اين چه وضع رانندگي کردن است! بعد به خودم گفتم: درست است که حق با من است و درست است که مي توانم سرم را بيرون بياورم و داد بزنم ولي اگر يک انسان کامل جاي من باشد اين کار را مي کند؟ مثلا" (بلا تشبيه) اگر حضرت محمد يا حضرت علي بود و همچين کاري مي کرد کارش متين بود؟
    بعد ديدم نه! شخصيت انسان کامل بزرگتر از اين است که همچين عکس العملي از خودش بروز دهد، .... در واقع بيشتر مواقع ما خودمان براي قضاوت رفتار خودمان بسنده هستيم و مي دانيم کدام تصميم بهترين است! ولي حيف که توي روزمرگي غرق شده ايم و زياد به توانايي هاي خودمان توجه نمي کنيم!
    يک مورد هم اضافه کنم جالب است:
    همين روال فوق که دوستم سفارش کرده بود را ادامه مي دادم تا يک روز به سر يک دوراهي رسيدم که هرچي فکر کردم نتوانستم بفهمم اگر انسان کامل جاي من باشد کدام راه را انتخاب مي کند!
    به دوستم گفتم که چرا اينطور شده؟ به نظرم اگر انسان کامل جاي من بود هيچکدام از اين دو راهي که پيش روي من است را انتخاب نمي کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس من چکار کنم؟
    گفت: بله درست مي گي
    انسان کامل اگر بود اصلا" وقتي به اون دو راهي قبلي که تو ديروز بهش رسيده بودي مي رسيد راه سمت راستي را مي رفت ولي تو دو راهي قبلي را سمت چپ پيچيدي! اگر دوراهي قبلي را سمت راست مي رفتي ديگر به اين دوراهي که امروز درگيرش هستي نمي رسيدي!!!!!!!!!
    پس وقتي تو دو راهي قبلي را اشتباها" به جاي سمت راست، سمت چپ رفته اي، پس از اين به بعد ديگر به هرچي دو راهي جديد برسي هر دو راهش غلط است!
    يعني بايد برگردي ببيني قبلا" هر کار اشتباهي تو زندگي کرده اي اصلاح کني تا به اين اوضاع دچار نشوي!
    خيلي کلامش دلنشين و منطقي بود!
    کاش بشه آدم اينجوري زندگي کنه!
    مي شه ولي تنبلي مي کنيم!
    ویرایش توسط علي پارسا : 20th August 2014 در ساعت 11:35 AM

2. 9 کاربر از پست مفید علي پارسا سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)