دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: از آخر الزمان و ظهور منجی چه می دانید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : از آخر الزمان و ظهور منجی چه می دانید؟

سلام خدمت همه بزرگواران و دوستان عزیز
    سلام
    ممنون همچنین
    مرسی از تاپیک

• شما به چه اندازه از این منجی اطلاع دارید؟
      تقریبا مطالعه داشتم یا گوش کردم یا شنیدم

• با شنیدن کلماتی مثل "منجی" "آخر الزمان" "ظهور" چه چیزی در ذهنتون شکل می گیره؟
      فرج (گشایش)

• چه سوالی بیشترین مشغولیت فکری رو نسبت به آخرالزمان .. امام زمان عج... ظهور... منجی.. جامعه امام زمان و .. برای شما ایجاد می کنه؟
      چی کار کنم بهتره؟! اینکه خودم میتونم چه نقشی تو بهتر کردن شرایط داشته باشم

• چه چیزی برای شما عجیب به نظر می رسه و یا اینکه ابهام داره؟

ابهام که نه اما بیشتر از عامل غیبت امام عصر متعجبم
      باید فهم و شعور ما انسان ها به ی حدی برسه که تشنه ی منجی باشیم
      شنیدم جایی که مسلمون حضور داشته باشه معجزه اتفاق نمیوفته
      همین حضور داعش تو منطقه، خب باید ذهنیتشون به طور کلی تغییر کنه.

سلام خدمت ✿elnaz✿ همکار گرامی
    تشکر می کنم از حضور و شرکت در بحث

در مورد اینکه فرمودید چی کار کنم بهتره؟! اینکه خودم میتونم چه نقشی تو بهتر کردن شرایط داشته باشم
    باید گفت که این یکی از کلیدی ترین سوالاتی است که در شرایط آخر الزمان باید از خودمون بپرسیم!
    و اهمیتش در اینجاست که اگر به این سوال کلیدی اشتباه جواب بدیم و خودمون رو به شکل نادرستی قانع کنیم راهمون رو خیلی از مسیر امام زمان عج کج کرده ایم.
    و اگر جواب درستی بدیم و مسیر رو پیدا کنیم از همین الان جزء یاران آن حضرت قرار می گیریم ان شاء الله.

یکی از جواب های نادرستی که برخی به این سوال دادند و راه رو گم کردند و موجب گمراهی عده زیادی هم شدند اینه:
    در روایات اومده که امام زمان عج وقتی ظهور می کنند که جهان پر از ظلم و جور و گناه بشه. پس وظیفه ای که من دارم برای مهیا کردن شرایط ظهور، اینه که من هم با ظلم و گناه و معصیت در کامل شدن شرایط ظهور سهمی داشته باشم!

اما جواب درست چیه؟
    این است که اگر می خواهیم در مسیر درست قدم برداریم همین الان هم امام زمان عج باید از رفتار ما .. حرف ما .. و زندگی ما راضی باشد! اینطور اگر زندگی کردیم در مسیر زمینه سازی ظهور داریم حرکت می کنیم و بعد از ظهور در جبهه خوبان قرار می گیریم.. ان شاءالله

ابهام که نه اما بیشتر از عامل غیبت امام عصر متعجبم
    باید فهم و شعور ما انسان ها به ی حدی برسه که تشنه ی منجی باشیم
    شنیدم جایی که مسلمون حضور داشته باشه معجزه اتفاق نمیوفته
    همین حضور داعش تو منطقه، خب باید ذهنیتشون به طور کلی تغییر کنه.
    متاسفانه وقتی قدرت استکباری جهان در همین اوضاع و احوال فعلی دنبال ترور کردن شخصیت های بزرگ مذهبی و این جلوه های خورشیدی هست باید به این نتیجه رسید که چشم دیدن خود خورشید رو نخواهند داشت! و این که یارانی راستین باشند که بتوانند هم از او و هم از حرکت او در مسیر حکومت عدالت جهانی تلاش کنند خیلی مهم است. و این نکته ای بوده که ائمه قبلی ما هم همیشه تاکید داشتند که اگر ما مثلا چهل نفر یار مخلص و پای کار می داشتیم قیام می کردیم!
    نمونه ی بارزش امام حسین ع که با 72 نفر یار جان بر کف قیام کرد. امام زمان عج هم علاوه بر لشکری که نیاز دارند ، به 313 سرلشکر فهیم توانا و مخلص نیاز دارند که تمام وجودشان در مسیر امام زمان عج باشد..

بحث معجزه و حضور مسلمانان و بحث داعش رو متوجه نشدم . لطف می کنید بیشتر توضیح بدید

2. 7 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)