کـــــــاربر فــــعال
ویرایش توسط Almas Parsi : 8th August 2014 در ساعت 02:36 PM
خب همینطور که میدونید امروز روز آخر اتاق شیشه ای ما هست
و مهلت پاسخ دادن به سوالات هم تموم شده
خیلی خیلی خوشحال شدیم از اینکه افتخار داشتیم مهمانمون آقا محسن باشن و ممنونم از دوستان عزیزمون که همکاری کردن و پاسخ دادن به سوالات امیدوارم توی این 1 هفته هم امکانات توی اتاق شیشه ای کافی بوده باشه و میوه و شیرینی کم نیومده باشه ( ببینید ما اینقدر به مهمان هامون توجه داریما !! نگیدامکانات رفاهی فراهم نبوده !!)
خب طرح جدیدی که به پیشنهاد بانو سمانه عزیز بود برای اتاق شیشه ای قرار هست در این قسمت اتاق شیشه ای اجرا بشه .
طرح این هست که ما از مهمانمون ( آقا محسن گرامی ) درخواست میکنیم که به سوالاتی که مطرح شد پاسخ بدن ( البته به غیر از سوالاتی که الزاما باید دیگران پاسخ بدن و نمیشه خود مهمان پاسخ بدن مثل سوال : چه چیز هایی ازشون یاد گرفتید ) تا در آخر ببینیم که کدوم یکی از عزیزانمون بهتر شناخت داشتن با آقا محسن و خواهش میکنم خود آقا محسن هم بگن که کدوم یکی از دوستانمون بیشتر میشناختنشون و در آخر به کسی که شناخت بیشتری از میهمان ما داشتن با هماهنگی با بخش روابط عمومی مدالی با پروسه 1 ماهه اهدا خواهد شد .
و بعد از پاسخ گویی به سوالات توسط آقا محسن خواهشمندم که اگر مطلبی باقی مونده اشاره کنند بهش و تا شب تاپیک بسته خواهد شد
متشکرم
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
کاربر اخراج شده
سلام و درود به دوستان عزیز و همراهان گرامی
بنده خیلی خوشحال شدم که یک هفته در کانون توجه دوستان در اتاق شیشه ای بودم!!!
از مسئولین هم تشمر میکنم
دوستان لطف کردند و به سوالات جواب دادندو ازقضا انتقاد هم کردند. بعضی چیرایی گفته شد در مورد من که برای خودم جالب بود و عده ای دیگه از نظرات واقعا عجیب بود
دستور داده شد تا من هم به سوالات جواب بدم.
در تاپیک بعدی اطاعت امر میشود![]()
کاربر اخراج شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)