بازم ممنون
برندگان جایزه نوبل در شیمی رو میتونی نام ببری ؟! در کشاورزی رو چطور ؟!
نمیتونم خودم نام ببرم ولی بخواین میتونم سرچ کنم
آیا شیمی و کشاورزی با هم نسبتی دارند ؟! چی میشه که نسبیت پیدا میکنن ؟!
اره خب نسبت که دارن ،مشترکات زیادی هست ،کلا برای پیشرفت کشاورزی از عوامل شیمیایی و زیستی استفاده میکنند
به نظرت واقعاً عقل مردا به چششونه ؟
نظر شما چیه ؟؟ نه اینطوریه
چرا میگن چاه نکن بهر کسی اول خودت بعدن کسی ؟!
اینم یه دروغ بزرگ بود ،والا چاه کندن همه افتادن توش ،خودشونم بالای چاه خندیدن
واقعاً به این اعتقاد داری که هرکی دیگران رو اذیت کنه چوبشو تو این دنیا میخوره ؟!
والا دوست دارم اعتقاد داشته باشم ولی چیزی که هست ،خلاف این هست ،حداقل برای ما
چرا برف شش گوشه داره ؟! چرا مثلاً 5 گوشه نیست یا 4 گوشه ؟!
نمیدونم والا
دوست داری کوه رو موقعی که برف روش نشسته باشه رو از نزدیک ببینی و قلش رو فتح کنی ؟!
اره خیلی باحاله
دره کوه قشنگتره یا قله کوه ؟!
دره کوه
نظرت رو در مورد جملات زير به صورت كامل بگو؟
*در عجبم از مردمي که خود زير شلاق ظلم و ستم زندگي مي کنند، و بر حسيني مي گريند که آزادانه زيست و آزادانه مرد
دقیقا درسته دیگه تو همین سوالا گفتم مچین مضمونی رو ،و بدتر از همه بار ها و بارها کوفه برای حسین زمان خودشون رقم میزنن
*خداوند مي*فرمايد هرآن چه در زمين و آسمان است مرا تسبيح مي*كند
درسته ،اصولا م هر چیزی که خلق میکنیم برای خدمتی و عرضه ایی ساختیم ،خداوندم میگه هر کار شما در واقع تسبیح منه ،پس تمام جهان داره تسبیح خالق رو میکنه
*زندگي مثل شطرنج ميمونه... اگه بازي بلد نباشي همه ميخوان يادت بدن... ولي اگه خوب بازي کني همه ميخوان شکستت بدن
درسته ولی اینجا یه نکته داره اگه بازی بلد باشی ،کمتر شکست میخوری ،زندگی همینه و بدترین معلمش هم روزگار هست که با خوشیدرس یاد نمیده
*فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد
همینه ،ما اصولا تا یه چیزی رو غایت خوب بودنش رو درک نکینم ،تلخی از دست دادنش رو نمیفهمیم
*توي دنيا يکي هست که فقط به خاطر تو نفس ميکشه و اون خودتي
هیچکس مثل خودم ادم به فکر خودش نیست ،مطمئن باش حتی بهترین های اطرافت هم زمانه میتونه تو موقعیتی قرار بده ک برن همه
*همواره با ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي ادعا مي کنم که حتي وقتي به يادشان نيستم هم دوستشان دارم
یکی زا معیار های رفیق خوب که دوستان پرسیدن همینه ،مهم نیست هی ببینیش مهم این هست که دوست باشه و همیشه دوستت داشته باشه
*با سنگهايي که در سر راهت ميگذارند هم ميتواني چيز قشنگي براي خود بسازي
سنگ ریز و اینا اره میشه همچین کاری کرد ولی یه تکه سنگ بزرگ برای نقش گرفتن شاید تمام عمر ازت وقت بگیره
*براي شب پيري... در روز جواني چراغي بايد تهيه کرد
پیری زمانی هست که تو باید تنها استفاده کنی و از چی باید استفاده کنی ،از چیزی که تو جوونی برای خودت کنار گذاشتی
*آنچه كه هستي هديه خداوند است به تو و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است....پس بي نظير باش
نظری ندارم دیگه خودش کامله و باید همینطوری باشیم
*ناياب ترين چيزها در جهان دوست صميمي است كه در عين حال? برترين سرمايه هستند.
کاش بتونیم تو زندگی از این دوستان پیدا کنیم
*بهترين مرگ آن است که تنها جسمت از ميان رفته باشد و نه اسمت![]()
این مرگا سخت نیستا ولی اسونم نیست ،واقعا جا موندن اسم خوب بعد از مرگ ،نشان یه زندگی خوب هم هست
*زندگي گل سرخي است كه گلبرگهايش خيالي و خارهايش واقعي است
اول ممنون بابت این جمل نوشتمش تو دفترم
میدونی خار هاش هستند قطعا ولی گلبرگ هاش رو باید خودت بسازی
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)