سلام مجدد. پرسیده بودی خوبی، بله خوبم. ممنون و شکر خدا.
سلام معصومه ،خب دا رو شکر که خوبی ،همیشه خوب باشی
در چه حالی؟ عایا پشیمون شدی از اینجا نشستن؟
نه بابا پشیمون چرا عالییی هست
این چند روز تعطیلی رو چطور خوش گذروندی؟ توضیح بده.
افتضاح تو خونه بودم و فقطاز این اتاق به اتاق دیگر میرفتم ولی مشکلی نیست
هویج بستنی دوست داری؟ چرا بعضیا دوس دارن؟
نه اصلا ،چیه ؟
میدونستی فیزیک محض آدمو پیر میکنه؟

و تغییراتی ایجاد میکنه که اصلا خوب نیس!
اره خیلی پیر میکنه ،نمیدونم تغییرات مورد نظر تو چی هست ،ولی یه سری تغییرات تو من انتظار دارم ایجد کنه ،که خودم میخوام
من یه پسرعمه دارم دانشگاه تهران ریاضی محض خونده با معدل 18.50 ارشدشو به عنوان بهترین دانشجوی دانشکدشون همراه با تقدیر نامه گرفته ! میدونی چجوریه؟! شبیه انسان های اولیه ست! من احساس میکنم هیچی از علوم زندگی نمیفهمه فقط بهش انتگرال و آرک و کوفت و زهرمار بده حل کنه!

یوقت اینجوری نشی؟!
خب ایول دمش گرم ،خیلی سخته ها ،واقعا رشته های علوم پایه رشته های سختی هستند ،تبریک بهش بگو ،مهم نیست چی شده ،مهم این هست که علاقه اش رو دنبال کرده ،در نتیجه همیشه خوشحال خواهد بود
چرا بعضیا هستن که زیادی توی نت غرق شدن؟ روابط اینترنتی شون مثل زندگی شده!!!
چون شنا بلد نیستن یا شایدم شنا مجازی رو بلد نیستن
،
ولی خارج از شوخی ،روابط اینترنتی بعضا روباط بدی نیستن و حتی میتونه خیلی خوب باشه و انتخاب رابطه خوب سخته
نظرت در این مورد چیه؟ :
اگه نیوتون عرب بود،
.
.
.
.
.
سیب رو میخورد و میگفت هذا من فضل ربی!
دقیقا همینه ،کاملا درست
در باب این سوال باید پنج خط با فونت 1 توضیح بدی!

چرا هرچی پراید گرون تر میشه ملت بیشتر میخرن؟!
ولی یکبار تو تاپیکی توضیح دادم این دو تا مقوله هست ،یکی فرهنگ و دیگری تابع بودن
فرهنگ که از قدیم هست که هر چی گرون میشه مردم برای اینکه فکر میکنن ارزش پیدا کرده میرن میخرن ،انقلاب مرغی و برنجی و اینا مثالاش هست
ولی دیگری تابع بودن هست
در حال حاضر مردم ایران بیش از 90 درصداشون جزو قشر متوسط و فقیر جامعههستند که حدود 50 درصد این مردم با قشر متوسط هستن
معلم ها و سایر کارمندان دولت (البته مجلسیان هم کارمند دولت هستن ولی خب ماشالله) ،خب این فرد در ماه درامدی حدود 3 تومن داشته باشه که معلماش ندارن ،میدونم
در 12 ماه سال 36 میلیون درامد کلش هست که که باخرج و این قضایا خیلی خوب پس انداز کنه بگیر 6 میلیون براش بمونه ،شریاط جامعه و نیاز خانواده ماشین رو به عنوان یه ملزوم معین کرده
حالا این معلم ما میخواد ماشین بخره ،الان پیش قسط پراید بیش از میلیون هست ،پس با توجه به داراییش و اینکه وقتی پراید گرون میشه ،بقیه هم بیشتر گرون میشن ،طرف باز دخلش به اندازه کمترین قیمت بازار یعنی پراید میرسه ،و مجبور به خرید این کالا میشه ،البته که در چند سال اخیر خرید پراید کمتر شده ،هم این تمایل و قدرت خرید کم مردم رو نشون میده و هم اینکه میزان تولید کاهش پیدا کرده
علاقه مندی ها (Bookmarks)