1.غذا درست کردن اونم درحالیکه همه توش دخالت میکنن و دستور میدن و برای20نفر مهمون
راه حلش موجوده، اگه کلاس برید و مدرک آشپزی بگیرید،د میشن و من کار ن دیگه کسی جرات نمی کنه دخالت کنه
مدرک اشپزی دارم اما تا من میرم سر قابلمه همه کار بلدن و من نابلد
2.اینکه خواهرم همش سرش توی گوشیشه اگه میشد یه مرکز ترک اعتیاد گوشی وجود داشت
این هم راه حل داره؛ تکرار بیش از حد یک عمل، نوعی وابستگی فکری و یا وسواس محسوب می شود که قابل درمان است.
خواهرم دیگه براش عادت شده و ترک عادت موجب مرضه
3.حاضر کردن ساک داییم چون خودش بلد نیست
باید مهارتهای زندگی مستقل را از سنین پائین به کودکان آموخت.
دایی من خیلی سن داره کودک چیه؟؟؟؟در ضمن بلده ولی من بلدترم
4.توی این گرما پیاده برم بیرون تا جواب ازمایش برادرم رو بگیرم با ماشینم نمیشه چون امروز روز فرده
باید آزمایشگاههای ایران پیشرفت کنند و بنا به درخواست، نسخه الکترونیکی نتیجه آزمایشات را برای بیمار یا پزشک وی ایمیل کنند.
اونجا دکتر داره همونجا داروهاشم تجویز میکنه و نسخه رو میخونه
5.مواظبت کردن از مادربزرگم که حالش خیلی بده و این دکترای بی انصاف برای اینکه به اسم و رسمشون خدشه وارد نشه عملش نمیکنن
می تونید از تختهای هوشمند مراقبت بیمار استفاده کنید که مجهز به سیستمهای تله مانیتورینگ بیمار و دستگاههای ارتباطی و نیز وب کم هستند.
قلبش بزرگ شده این تخت هوشمند که نمیتونه قلبشو کوچیک کنه و انسولین تزرریق کنه و شیرینی بهش بده و...
6.چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این لپ تاپه حروف فارسی نداره و من برای نوشتن یک مطلب خیلی سختی میکشم
می تونید از نرم افزارهای کیبرد مجازی دو زبانه استفاده کنید
من این کارا رو بلد نیستم وا...
7.از همه بدتر اینکه نمیتونم یک نفرو توی این سایت قانع کنم که خودش میدونه و باعث شده که از هدف اصلیم دور شم و...
این یکی، اصلا راه حلی نداره!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)